[EXCLUSIV-FOTO] Ediție de colecție a emisiunii Boema pe 105,6 FM

În această seară, începând cu ora 22,10, invitații emisiunii Boema sunt personalități culturale care susțin alături de RADIO REȘIȚA, campania „ Brâncuși este al meu”.

În exclusivitate pentru ascultătorii  Radio Reșița – Carmen Stanciu Prorector al Universității  Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Laurențiu Damian  Președintele Uniunii Cineaștilor din România, celebrul caricaturist Ștefan Popa Popas și pe cea a cărei mamă a jucat vreme de 30 de ani, pe scena teatrului reșițean  Olga Delia Mateescu, profesor universitar și scriitor.

Radio Resita, în parteneriat cu Teatrul de Vest și Asociația  Culturală Reşiţa Română a demarat o acţiune de suflet, scriind în CV-ul cultural al Reşiţei o filă istorică, duminică 25 septembrie, prin organizarea unui spectacol de teatru dedicat sculptorului Constantin Brâncuşi şi operei sale „Cuminţenia Pământului”.

Echipa Radio Reşiţa mulţumeşte tuturor celor ce au acceptat acest exerciţiu de patriotism, acest gest, a cărui semnificaţie este, înainte de toate, un demers de normalitate şi recunoştinţă pentru susţinerea Valorilor Culturale Româneşti, o datorie îndeplinită. Împreună, prin susţinerea acestui eveniment, rescriem CV-ul cultural al Reşiţei sub semnul Onoarei şi al Civismului!

Pe frecvenţa 105.6 FM, on air sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles