Previziunile astrale pentru 29 septembrie:

Aspectele planetare de azi va pot ajuta sa luati hotarari in probleme mai dificile sau prea mult amanate, precum si in cele in care ati intampinat pana acum o opozitie puternica din partea celorlalti. Puteti sa va faceti planuri de afaceri care sa fie puse in practica mai tarziu.

Horoscop 29 septembrie – Balanta

Nu astepta azi miracole, nici intalniri spectaculoase, deoarece solutiile cele mai bune pot aparea in cele mai comune situatii. Pur si simplu treci prin cel mai banal loc pentru a intalni exact persoana de care ai nevoie pentru a rezolva o situatie minora, in aparenta, dar de care depinde viitorul altor actiuni. Norocul vine intr-un ambalaj tern si obisnuiţ fara a parea ca are vreo valoare, dar, dupa ce te vei folosi de el, isi vei da seama ca era cheia problemei tale. Nu subestima valoarea anumitor detalii, nu le ignora pentru ca par neimportante, ci, dimpotriva, cauta-le pe acestea inaintea celor care ies primele in evidenta!

Horoscop 29 septembrie – Scorpion

Azi apesi pe butonul de pauza si te bucuri din plin de lucrurile simple si usoare pe care viata ti le ofera. Bine faci, e o decizie inteleapta de a te detasa de miezul agitatiei de zi cu zi, pentru ca ai nevoie, din cand in cand, si de vacanta. Fa orice altceva care sa-ti distraga atentia de la preocuparile mai grave ale acestei perioade si nu te gandi nicio clipa la ceea ce lipseste. Scoate in lumina multele motive de bucurie de care ai parte, fie ca e vorba de jocul cu copiii, de o plimbare pe afara, de o ora de sporţ pentru ca efectele vor fi miraculoase pentru a prinde iar chef de viata.

Horoscop 29 septembrie- Sagetator

Nu te deranjeaza nimic in jurul tau, abordezi o atitudine relaxata indiferent ce ai auzi de la ceilalti. Desi nimeresti de multe ori in medii tensionate in care planeaza animozitati si neintelegeri, parca nici nu le vezi. Perfecţ ramai asa de detasat pana la capat ca sa nu-ti strici ziua din cauza nervilor altora. Simte-te bine si ocupa-te de ceea ce-ti face tie placere, fara a asculta problemele interminabile care ii framanta pe ceilalti. Le ai si tu pe ale tale, fara indoiala, dar azi faci complet abstractie de motivele de suparare de pana mai ieri. Tu vrei o zi placuta de week-end si… asa vei avea!

Horoscop 29 septembrie – Capricorn

Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu modul in care judeci tu unele situatii, mai ales daca au mai multe directii de interpretare. Tu ai o anumita viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari indoieli cu privire la stilul tau de a aprecia situatia, deci te poti astepta la controverse, dispute sau o atitudine ostila la deciziile luate de tine. Continua sa-ti sustii punctul de vedere cu argumente logice, rationale, impartiale, pentru ca tu intelegi situatia cel mai corect. Intr-o zi isi vor da seama si ceilalti!

Horoscop 29 septembrie – Varsator

Ritmul foarte dinamic in care inaintezi spre un anumit scop devine punct de plecare spre o etapa si mai palpitanta. De altfel, succesul de acum te motiveaza, te stimuleaza sa te dedici si mai serios acelui proiect ce evolueaza atat de bine. Te bazezi pe principul bate fierul cat e cald, si bine faci, pentru ca atat timp cat iti mentii acest tonus ridicat si interesul viu pentru ceea ce vei obtine la final, vei face pasi foarte mari inainte. Ai numai motive de satisfactie cand vezi cat de bine si repede ai mai incheiat o etapa si deja ai trecut la urmatoarea. Pas cu paş totul merge ca pe roate!

Horoscop 29 septembrie – Pesti

Nu esti in cele mai bune toane si se vede ca nimic nu-ti convine dupa tonul pe care il folosesti cu cei care incearca sa-ti intre in gratii. Ei incearca sa fie amabili si prietenosi, dar ceea ce primesc de la tine e un atac nemeritat. Ajusteaza-ti comportamentul inainte de a da replica celor care intind o mana spre tine, pentru ca, fara sa-ti dai seama, ai putea rani profund un prieten care iti vrea binele. Calmeaza-te inainte de a da un raspunş inainte de a lua o decizie, inainte de a-ti expune parerea, pentru ca esti prea nervos ca sa oferi ceea ce asteapta ceilalti de la tine.

Horoscop 29 septembrie – Berbec

Iesi din casa oriunde vezi cu ochii, pentru ca azi sunt favorizate calatoriile prin locuri ce au efecte fantastice asupra psihicului tau. Chiar si o excursie undeva fara tinta s-ar potrivi de minune atmosferei acestei zile, de aceea ar fi bine sa accepti orice invitatie care te-ar putea scoate din casa. Te vei intoarce acasa cu bateriile reincarcate, pentru ca natura, aerul curat sau atmosfera relaxanta in care petreci cele cateva ore vor avea un rol energizant asupra ta.

Horoscop 29 septembrie – Taur

Ai asteptat tu ceva vreme ca sa ajungi aici, incat nici nu mai credeai ca se va mai intampla vreodata, dar iata ca toata asteptarea a meritat. Aduni acum roadele eforturilor depuse de atata timp! Ai dat dovada de o rabdare de care nici tu nu te credeai capabil, pentru ca lucrurile au evoluat extrem de lent si de anevoioş dar nu ai abandonat totusi. Acum meriti felicitari pentru perseverenta ta, pentru capacitatea de a cladi totul pas cu pas cu atat staruinta, pentru ca rezultatele suna mai mult decat promitator.

Horoscop 29 septembrie – Gemeni

Uneori, iubirea are si conotatii mai putin placute, mai ales daca in stilul celuilalt de a-ti arata ca te iubeste se infiltreaza aspectele nedorite ale iubirii: gelozia, posesivitatea, panda, ranchiuna. Si ele fac parte din meniu cand iubesti, asa e, dar de data aceasta persoana iubita pare sa exagereze. Chiar daca e forma sa de a-ti arata cat de mult insemni pentru el, nu e genul de declaratie de dragoste pe care l-ai fi asteptaţ pentru ca atenteaza la libertatea ta, cea pe care o pretuiesti tu cel mai mult. Poate esti iubirea lui, dar nu esti si proprietatea sa, dar el nu intelege asta!

Horoscop 29 septembrie – Rac

Lupta cu starea de apatie si oboseala care te-a coplesit. Nu te simti in apele tale, asa e, te apasa emotii negative, vini sau suparari peste care nu poti trece, de aceea ai nevoie de ceva care sa te scoata din aceasta pasa, iar miracolul… chiar apare! Totul e ca si tu sa profiti de sansa care ti se ofera si care iti poate abate imediat gandurile de la ceea ce te framanta. Nu sta singur in aceasta zi si, daca nimeni nu te invita la o aventura, fii tu cel care mobilizeaza gasca de prieteni sau familia la ceva palpitant care sa va dea tuturor chef de viata si de distractie.

Horoscop 29 septembrie – Leu

Discuta mai mult cu persoana iubita, pentru ca este o zi in care multe lucruri pana acum incerte pot gasi o solutie care sa va convina amandurora. Nu refuza dialogul, e nevoie de comunicare sincera si deschisa, de ascultarea parerii celuilalt cu ratiune si detasare, ca nu cumva sa luati fiecare, separaţ decizii care sa nu tina cont de celalalt. Chiar daca, in cuplu, barbatul va fi cel care are ultimul cuvanţ acesta trebuie sa ia decizii in stransa legatura cu dorintele femeii de alaturi, deci stati amandoi de vorba cu cartile pe masa!

Horoscop 29 septembrie – Fecioara

Unii nu-si dau seama ca ai ceva pe suflet si vor face de multe ori haz de slabiciunile tale, ceea ce te va rani si mai mult. Incearca sa te molipsesti un pic de la cei din jurul tau care incearca sa-ti distraga astfel atentia de la grijile tale actuale. Putina veselie nu-ti strica nici tie, deci cel mai bine ar fi sa faci ca ei, adica haz de necaz, pentru ca nu are rost sa-ti impovarezi mintea si sufletul cu atatea probleme. Umorul poate fi atitudinea ideala pentru a le depasi mai repede, dar ce pacat ca azi tu nu prea ai chef de glume.