Real Madrid a remizat pe terenul Borussiei Dortmund. Vezi aici toate rezultatele

60

Real Madrid a remizat pe terenul Borussiei Dortmund, scor 2-2, în derby-ul serii din Liga Campionilor. Ca și sâmbătă, pe terenul lui Las Palmas, “galacticii” au fost egalați în ultimele cinci minute ale partidei. Andre Schurrle a salvat un punct pentru germani, în minutul 87, într-un meci în care Cristiano Ronaldo a înscris al 95-lea gol din carieră în Ligă.

Tot în grupa F, Sporting Lisabona n-a avut probleme cu Legia Varșovia, de care a trecut cu 2-0. Polonezii au ajuns astfel la opt goluri primite în primele două etape ale grupelor Champions League.

În grupa E, Monaco și Leverkusen au oferit un final palpitant de partidă. Germanii au deschis scorul în minutul 73, prin “Chicharito” Hernandez, însă au fost egalați în minutul 94, de polonezul Glik.

Tottenham s-a impus în prima deplasare din istorie la Moscova, 1-0, grație celui mai în formă jucător din lot, sud-coreeanul Heung-Min Son.

În grupa G, Leicester a învins-o pe FC Porto, 1-0, datorită reușitei algerianului Slimani. Campioana Angliei are maximum de puncte după două etape, la prima participare din istorie în Liga Campionilor.

FC Copenhaga a surclasat-o pe FC Bruges, scor 4-0, într-o partidă în care a ratat și un penalty.

În grupa H, Juventus a făcut și ea scor, 4-0 pe terenul lui Dinamo Zagreb, și a trecut în fruntea clasamentului, cu patru puncte.

Sevilla are și ea tot patru puncte după succesul cu Lyon, 1-0, adus de francezul Wissam Ben Yedder.

Rezultatele serii în Liga Campionilor: 

GRUPA E:

Sevilla – Lyon 1-0

Dinamo Zagreb – Juventus 0-4

GRUPA F:

FC Copenhaga – FC Bruges 4-0

Leicester – Porto 1-0

GRUPA G:

Dortmund – Real Madrid 2-2

Sporting – Legia 2-0

GRUPA H:

Monaco – Leverkusen 1-1

CSKA Moscova – Tottenham 0-1

DigiSport