[EXCLUSIV-AUDIO-FOTO] Liliana Danci, sportiva legitimată la Clubul Sportiv Municipal Reșița a renunțat la echipament pentru rochia de mireasă!

1349

Atleta Liliana Danci, sportiva legitimată la Clubul Sportiv Municipal Reșița s-a căsătorit la finalul săptămânii trecute și a devenit doamna Dragomir!

nunta-liliana-danci

Atleta Liliana Danci, sportiva legitimată la Clubul Sportiv Municipal Reșița a avut parte de un final de săptămână de poveste. Maratonista din lotul României a devenit doamna Dragomir, unindu-și destinul cu fostul atlet Călin Dragomir. Cei doi au oficializat relația după mai bine de 7 ani. Radio Reșița le-a fost aproape și când au făcut acest pas important din viața lor, unde emoțiile au fost mai mari decât la o competiție de anvergură. Liliana Dragomir ne-a vorbit în exclusivitate despre importantul eveniment:

”A fost minunat. Am avut o nuntă de vis. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi, nașilor Iuliana și Marian Enache, sportivilor și foștilor sportivi, antrenorilor. Nu am putut sta departe de stadion și astfel în ziua nunții ne-am dat întâlnire cu dl. antrenor Cristian Dragomir pe pistă, unde am participat la un adevărat maraton foto. Am făcut antrenamentul în rochie de mireasă și în costum de mire. La nuntă a fost minunat, ne-am distrat până la 7 dimineața. Soțul meu mi-a făcut o serie de surprize, printre acestea și o inimă creată din flori. Am dansat toată noaptea, nici n-am ajuns să mâncăm. Ne pregătim de luna de miere. Dorim să călătorim în Grecia, dar aștept cu nerăbdare să particip la primul antrenament în postura de d-na Dragomir”.

Cei doi proaspăt căsătoriți și-au făcut declarații de dragoste, în direct la Radio Reșița.

Călin Dragomir:

” Dragă soție te iubesc din toată inima și doresc să fim fericiți până la adânci bătrâneți. O să avem copii la fel de frumoși ca noi. TE IUBESC DIN TOATĂ INIMA!”

Liliana Dragomir:

”Te iubesc din 8 noiembrie 2008 neîncetat. Zi de zi mă îndrăgostesc de tine, tot mai mult. Îți mulțumesc pentru tot. TE IUBESC și stiu că o să avem copii minunați și rezultate extraordinare”.

Călin a recunoscut că a avut emoții mai mari decât la concursurile mari, mai ales la dansul mirilor. Liliana a fost superbă în rochie de mireasă.

Cei doi își doresc să devină părinți, dar după Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokio, unde vor să participe în calitate de sportivă, Liliana și antrenor secund, Călin.

Cristina Corocan