[AUDIO] Drumul prunelor ignorat de autorităţile din Caraş-Severin

Situaţia precară a drumurilor judeţene nu este o problemă nouă şi nici necunoscută autorităţilor cărăşene, doar eventual amânată sau plasată de la o legislatură la alta.

În urma nenumăratelor demersuri intreprinse pe cont propriu de cărăşeni, arterele din judeţ au rămas în acelaşi stadiu. Chiar şi plantarea de pomi fructiferi pe drumul care leagă Reşiţa de Grădinari a rămas fără ecou, aceştia fiind smulşi şi aruncaţi pe marginea carosabilului. Omul de afaceri Mihai Sprânceană, iniţiatorul proiectului de a muta livezile din câmp în mijlocul şoselelor vădit dezamăgit de atitudinea civică:

… sunt obişnuit cu atitudini civice de genul ăsta. Am fost ieri (n.r. duminică) în zonă, pe acelaşi drum, Reşiţa-Grădinari şi am rămas dezamăgit pentru că toţi prunii mei care i-am plantat cu o săptămână înainte au fost scoşi şi aruncaţi pe marginea drumului, dar gropile nu au suferit nicio schimbare în afară de faptul că a mai rămas ceva din pământul pe care l-am pus eu ca să stabilizez pomii. Deci nimeni nu a intervenit cu nimic, atât doar că nu mai sunt prunii, prin urmare adio răchie la anul.”

În urmă cu o săptămână purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Caraş-Severin a precizat pentru postul nostru de radio că forul judeţean cunoaşte problema acestui drum, pe tronsonul Secăşeni-Grădinari urmând a fi făcute plombări chiar în această perioadă. Omul de afaceri Mihai Spânceană a declarat pentru Radio Reşiţa că va continua, până la căderea primei zăpezi, acţiunile demarate pe drumurile din judeţ, în plan având în prezent drumurile judeţene Greoni-Ciortea, Berzovia-Vermeş şi Bocșa – Doclin. (Hardy Cvoica)

Sursa foto: raulalb.net

Cele mai citite

Related Articles