Olafur Arnalds la Radio România Muzical multimedia

olafur-arnalds

Compozitorul şi interpretul islandez Olafur Arnalds, unul dintre cei mai interesanţi şi intens mediatizaţi tineri muzicieni ai momentului, vine în studioul Radio România Muzical joi, 21 noiembrie, între orele 15:00-15:30 la Radio România Muzical multimedia – un nou concept propus, din octombrie 2013, de unicul post de radio românesc dedicat muzicii clasice.

Dialogul purtat de Cristina Comandaşu cu Olafur Arnalds va fi transmis în direct în FM, dar şi în direct audio-video pe site-ul www.romania-muzical.ro şi ulterior va fi postat pe site-ul şi pe contul youtube al Radio România Muzical.

Cu această ocazie, vor fi difuzate şi extrase de pe albumul For Now I Am Winter, graţie căruia Olafur Arnalds a devenit un artist cunoscut la nivel global. Acesta este şi albumul promovat în cadrul turneului mondial întreprins de muzician, din care face parte şi concertul susţinut la Bucureşti, în 21 noiembrie, de la ora 20:00, la Sala Arcub, acesta fiind, de altfel, şi primul concert al lui Olafur Arnalds în România.

Olafur Arnalds (27 ani) combină în piesele sale muzica clasică cu sonorităţi indie-pop, realizând o sinteză unică şi foarte apreciată de publicul tânăr de pretutindeni. Turneul de promovare a albumului For Now I Am Winter a inclus deja cele mai importante săli din Statele Unite ale Americii şi Europa. Discul For Now I Am Winter a fost difuzat la Radio România Muzical în 6 mai 2013 şi a fost inclus în campania Votează discul de muzică clasică al anului 2013, derulată pe site-ul www.romania-muzical.ro, acolo unde de altfel poate fi ascultat.

Cele mai citite

Related Articles