Previziunile astrale pentru 26 septembrie:

Aspectele planetare de azi favorizeaza inspiratia, deciziile corecte, legaturile de durata si seriozitatea in afaceri. In aceasta configuratie astrala, gandirea este mai clara si mai profunda.

Balanta

 Cariera este motivul celor mai mari griji, pentru ca se apropie un eveniment pe care nu stii foarte clar cum il vei gestiona. Desi detii toate resursele, calitatile, cunostintele pentru a-i face fata cu brio, totusi exista undeva un ghimpe infipt in inima ce nu te lasa sa gandesti totul pozitiv. Te temi, te framanti, iti pui tot felul de intrebari cu tenta pesimista, ceea ce nu ar trebui sa caute la o fire puternica, asa cum esti tu! Adu-ti aminte de momente in care te-ai descurcat de minune, chiar si cand a fost mai greu de atat! Daca atunci ai putut, poti si acum, deci lasa frica deoparte!

Scorpion

Finalul la care ai ajuns nu te bucura deloc, pentru ca nu este rezultatul pe care l-ai visat. In loc sa stai si sa cauti unde ai gresit si ce se mai poate salva, te lasi influentat de anturajul nefast si aluneci incet spre depresie. Lupta cu aceasta stare, poate mai ai ceva de facut la proiectul impotmolit, dar, daca te lasi coplesit de supararea generala care pluteste in jur, fii sigur ca va fi un esec categoric. Totul depinde de capacitatea ta de a respinge influentele negative din jur, deoarece azi ai ghinionul de a atrage alaturi de tine oameni si mai tristi, si mai pesimisti, si mai impovarati de probleme decat tine si care te pot trage in jos dupa ei.

Sagetator

Atmosfera este cam apasatoare in jurul tau, dar problema nu pare sa fie la tine, ci la oamenii din anturaj. Nimeresti intr-un mediu in care planeaza unele tensiuni, printre persoane triste, dezamagite sau marcate de diverse probleme personale si e normal sa te influenteze si pe tine, Nu incerca sa preiei pe umerii tai necazurile lor, pentru ca, oricat te-ai stradui tu sa le ridici moralul si sa le oferi sfaturi bune, ei vor respinge ajutorul si o vor face in continuare pe nefericitii, pentru ca asa se simt ei bine. Cum nu ai niciun efect asupra acestor oameni suparati pe oricine, mai bine te concentrezi asupra propriilor tale preocupari, fara sa pui la inima lamentarile lor.

Capricorn

Te simti blocat intr-o situatie neclara cu privire la bani, dar azi se poate ivi de undeva o solutie, cum ar fi obtinerea unei amanari in plata datoriilor, o scutire de obligatii financiare sau obtinerea unui credit prin care iti poti acoperi niste cheltuieli stringente. Parca simti si tu ca mai respiri un pic dupa o perioada in care ai stat cu sufletul la gura, numarand fiecare banut din portofel, dar aceasta calmare a spiritelor are un efect relaxant asupra ta. Cat timp erai atat de obsedat de problemele banesti, nici nu respirai, dar acum lucrurile se mai linistesc, esti la final de stres, deci cere si accepta ajutor sau sfaturi de la altii!

Varsator

Intalnirea de astazi aduce lumina in viata ta, de parca ai cunoaste exact persoana de care aveai nevoie pentru a rezolva o problema. Mesajul transmis de cel care iti iese astazi in cale se va dovedi a fi salvator, ca atare fii deschis spre toate persoanele cu care ai ocazia sa discuti. Printre ele se afla un potential prieten sau o posibila iubire, dar numai de tine depinde cum profiti de ocazia care se iveste. Culmea, nu e unica, ai atat de mult noroc incat, daca nu profiti azi de sansa, ti se va mai arata si a doua oara, dar, daca esti deja la a doua incercare, trebuie sa pui acum, repede, mana pe sansa!

Pesti

Se vorbeste despre reguli incalcate sau abateri de la legi, cu riscul unor sanctiuni severe. Daca esti supus unei judecati, s-ar putea sa ti se arunce in carca o multime de erori de care te faci sau nu vinovat, dar trebuie sa gasesti imediat dovezile care te pot scoate din impas. Unii s-ar putea sa-ti descopere pe undeva un punct sensibil, gata sa te amendeze pentru asta, dar e posibil sa ai o explicatie forte la cele intamplate, ca sa scapi de eventuale urmari nedorite. Lupta pentru adevar dar daca esti totusi vinovat, recunoaste si repara de urgenta!

Berbec

Se arata o oportunitate noua in cariera, dar te cam ia prin surprindere, de parca nu esti pregatit sa iei o decizie rapida. Posibil sa fie nevoie de un raspuns foarte prompt din partea ta, daca accepti sau nu provocarea, dar ti-e putin frica sa schimbi macazul asa, pe nepusa masa. Posibil sa fie vorba de un salariu mult mai motivant sau de alte stimulente care te atrag spre noua directie, dar ceva te face sa amani marile decizii, ori pentru ca nu esti foarte sigur de schimbare, in acest moment, ori pentru ca ai alte obligatii pe care nu le-ai dus inca la indeplinire. Fa ordine in agenda ta de lucru ca sa te poti gandi si la aceasta varianta.

Taur

Starea ta psihica nu e tocmai buna, esti influentat de cineva trist din anturaj care te acapareaza cu probleme sale. Pentru ca te regasesti, cumva, in framantarile sale actuale, aluneci incet spre aceeasi zona emotionala negativa: depresie, teama, nemultumire, tristete. Daca starea ta e direct legata de povestile lacrimogene ale celui din fata ta, prefa-te ca nu le auzi sau macar nu mai incerca sa te pui mereu in pielea lui. Fiecare e cu norocul sau, la urma urmei, deci lupta cu aceste stari care nu te caracterizeaza. Nu cauta nod in papura cu orice pret, pentru ca vei gasi!

Gemeni

Pui multa pasiune intr-o noua perspectiva profesionala care se deschide in calea ta. E atat de atractiva, de incitanta, de tentanta, incat nu poti sta locului pana nu parcurgi cateva etape dintr-un foc, la primul impuls. Totusi, linisteste-te un pic, stii ca esti o fire cam impulsiva si te aprinzi repede, iar situatia de fata, chiar daca e promitatoare si interesanta, s-ar putea sa necesite o evolutie mai lenta si mai atent administrata. E un progres, cu siguranta, deja simti ca ai urcat un pic mai sus in planurile tale, dar totusi incearca sa-ti stabilesti o strategie pe termen lung, etapa cu etapa, fara atata graba, ca nu cumva sa fie totul un foc ce arde repede.

Rac

Greu de spus daca e o zi vesela sau trista, de parca ai avea parte de ambele fete ale medaliei in acelasi timp. Afli vesti nu tocmai placute de la cei dragi, ceea ce, pe moment, te intristeaza, dar dupa ce trece socul initial, vei gasi imediat solutii. Totul e sa nu te lasi coplesit de emotia negativa care vine la pachet cu vestea cea proasta, caci totul are o rezolvare. Nu accepta tristetea in mintea ta, ci lupta cu starea emotionala care te paste, pentru ca numai cu un zambet pe fata, un tonus optimist, si cu incredere ca se poate, vei depasi cu brio chiar si cel mai critic moment al depresiei.

Leu

Vin vesti bune legate de bugetul familiei, surprize placute legate de sosirea unor sume de bani, de plata unor datorii sau de o perioada in care simti ca stai ceva mai bine in acest plan. Este o zi de succes in afaceri sau alte chestiuni financiare, cum ar fi chiar o sedinta de shopping reusita ce te face sa te simti mult mai bine in pielea ta. Dar este si o zi in care te preocupa mult viitorul si te gandesti din ce in ce mai serios sa incepi sa inveti ceva nou sau sa aprofundezi ceea ce stii deja, dar consideri ca a venit vremea sa te ocupi si mai atent de cariera. E o evolutie lenta, ai rabdare, dar esti pe drumul cel bun!

Fecioara

Toate iti merg de minune datorita oamenilor cu care faci azi echipa. Gasesti de fiecare data partenerii potriviti, care iti seamana sau au aceleasi interese ca si tine, si cat timp vasliti impreuna in acelasi sens, nu ai motive de nemultumire. Pentru a avea o zi de succes in ceea ce-ti propui, trebuie sa-ti gasesti mai intai colaboratorii de nadejde iar azi ai toate sansele sa atragi alaturi de tine exact oamenii perfect compatibili stilului tau de a fi, dar si scopurilor propuse. Parca ati fi din acelasi aluat, incat nici tie nu-ti vine a crede cum de v-ati gasit!