Povestea de iubire dintre doi tineri care au murit la 5 zile distanţă unul de altul

Iubirea lor a fost comparată cu povestea filmului “Fault in Our Stars”, ecranizat în 2014 după cartea cu acelaşi nume. Drama trăită de cei indragostiţi este identică aceleia din peliculă.

La 5 zile de la moartea sotului ei, Katie Prager a decedat si ea. Anuntul a fost facut pe Facebook de catre mama tinerei.

“In aceasta dimineata, fiica mea a murit, linistita, la ea acasa, inconjurata de familie, departe de spital, asa cum si-a dorit.Va fi o perioada grea, dar ma consoleaza gandul ca fiica mea a trait din plin viata pana la 26 de ani”, a scris mama lui Katie pe Facebook.

Pe Katie si pe sotul ei i-a adus impreuna boala: fibroza chistica. Cei doi au ajuns in atentia presei anul trecuţ cand CNN a scris despre transplantul tinerei.

Katie si Dalton s-au cunoscut in 2009 pe Facebook. Mama tanarului a pus pe site-ul de socializare o poza cu fiul ei pe patul de spital, imagine la care Katie a lasat un comentariu: “Daca ai vreodata nevoie de un prieten cu care sa povestesti, eu sunt aici”.

Dalton a raspuns imediat: “Imi pare rau, dar nu cred ca te cunosc”.

Cei doi au inceput sa vorbeasca zilnic, iar dupa ceva timp au realizat ca s-au indragostit. Medicul tinerei i-a sfatuit sa nu se intalneasca pentru ca Dalton avea o infectie care ar fi putut sa fie fatala pentru un pacient bolnav de fibroza chistica.

Katie nu a ascultat de medic si cei doi s-au intalnit. Tanara a luat si ea infectia chiar de la prima intalnire.

Doi ani mai tarziu s-au casatoriţ si in ciuda problemelor de sanatate, au urmat cativa ani in care Katie si Dalton s-au simtit foarte bine.

Din pacate insa, in 2014, infectia a devenit extrem de agresiva, si amandoi au fost internati si trecuti pe o lista pentru transplant.

Primul care a trecut prin operatie a fost Dalton, un an mai tarziu si Katie a primit un plaman nou.

Problemele au continuat. Lui Dalton i-a aparut un limfom, a invins boala, insa la iesirea din spital a facut pneumonie. Nici transplantul lui Katie nu a fost un succes.

Dalton a murit la scurt timp, intr-un spital din Missouri. Parintii au vrut sa il transporte in Kentucky pentru a fi alaturi de Katie, insa nu a fost posibil. Pana in ultima clipa, Dalton a vorbit prin FaceTime cu sotia lui.

“Mi-a daruit cei mai frumosi ani din viata. Nu regret nimic. As da oricand 20 de ani de singuratate pentru 5 ani de viata alaturi de Dalton”, a declarat Katie pentru CNN inainte sa moara.

Katie si-ar fi dorit sa scrie o carte despre povestea lor, stia cum isi dorea sa fie finalul: “Au trait fericiti, unul in bratele celuilalţ o eternitate”.

Din pacate, timpul nu a fost de partea lor. La 5 zile de la moartea sotului ei, Katie a decedat.

Sursa:stirileprotv.ro

De același autor

Related Articles