Horoscop, 25 septembrie 2016

Previziunile astrale pentru 25 septembrie:

Conjunctia Lunii cu Uranus predispune la instabilitate in camin si poate determina schimbari bruste si nu tocmai placute. Acest aspect favorizeaza, de obicei, sfarsitul unei situatii vechi si trecerea la o noua stare de lucruri. Depinde de dumneavoastra daca aceasta schimbare va fi in sens pozitiv.

Balanta

Cineva se joaca prea mult cu sentimentele tale si tu il crezi, ceea ce e riscant in cazul in care e vorba de iubire. Te-ai putea indragosti de cineva care joaca pe doua fronturi, care apeleaza la tot arsenalul sau de seductie si tu risti sa pici in capcana vorbelor sale mestesugite, dar neadevarate. Ia-o si tu ca pe o gluma, ca pe un flirt nevinovaţ fara sa te aprinzi atat de repede, pentru ca daca te vei trezi din acest viş vei suferi ca te-ai inselat amarnic. Celalalt stie sa manipuleze pe oricine cu o atitudine jucausa, amuzanta, dar vei descoperi intr-o zi ca prin ipocrizie el si-a atins doar scopurile.

Scorpion

Formezi o pereche bine inchegata cu o persoana care te completeaza excelent. Fiecare vine in acest tandem cu alte resurse, cu atu-urile sale forte, iar tu esti sursa principala de imaginatie, de creativitate si de sensibilitate. Celalalt este un izvor de energie si, daca va uniti fortele intr-un sens comun, se va naste un proiect de succes. Ca e o prietenie de durata, ca e o poveste pasionanta de iubire sau o colaborare rentabila pentru amandoi,

Sagetator

Nu te poti pune de acord cu persoana iubita, pentru ca tu ai o viziune asupra unor evenimente, iar celalalt crede cu totul altceva. La originea neintelegerilor voastre se afla diferente mari de gusturi si o varietate mare de sentimente, pentru ca ceea ce tie iti poate genera placere, poate declansa respingere in sufletul celuilalt. Trebuie sa stati de vorba ca sa va exprimati mai clar dorintele, pentru ca e posibil sa va doriti amandoi acelasi lucru, la un moment daţ dar nu stiti sa spuneti eficient ce simte fiecare.

Capricorn

Esti cam obosiţ si fizic, si psihic, nu mai esti in cea mai buna forma, ci ai avea mare nevoie de o pauza. Greu de crezut ca ti-o poti permite chiar acum, pentru ca apare, colac peste pupaza, o sarcina noua mai dificila care va cere imposibilul de la tine. Daca nu o poti amana sau pasa la altii, ti-o asumi si pe aceasta, dar, pe un fond deja sensibilizaţ nu vei da randament si nici nu ajungi la rezultatele dorite. Ar fi bine sa-ti calculezi bine fortele si, daca nu te simti in stare, sa spui asta din starţ cu motivatia de rigoare.

Varsator

Tot ce primesti azi de la viata, de la oameni, de la cei dragi, de la evenimentele pe care le traiesti au o conotatie afectiva puternica, de parca ti-ar umple sufletul de o fericire maxima. Poate vine o veste ce te emotioneaza la maxim. Poate intalnesti o persoana care iti face inima sa tresalte. Poate ti se face o declaratie ce iti confirma faptul ca joci un rol central in viata altcuiva de la care astepti chiar mai mult decat un simplu gest de afectiune. Ofera si tu aceeasi caldura, aceeasi emotie prin tot ceea ce faci si daruiesti, pentru ca schimbul de sentimente si vorbe calde e in centrul atentiei.

Pesti

Riscul poate avea si o fata atragatoare incaţ daca te lasi pacalit de aparente, ai putea avea mult de pierdut. Cineva isi baga coada in afacerile tale ce pareau sa mearga foarte bine, iar interventia sa poate strica tot ce ai construit pana acum. E o lectie buna pentru tine, ca sa fii mai atent la detalii pe care le-ai ignoraţ desi ai fost avertizat ca exista, si altadata sa te informezi mai bine cu privire la eventualele probleme care pot sa te tina pe loc. Increderea in persoane suspecte te-a facut sa dai gres.

Berbec

E o bucurie sa intri in contact azi cu multa lume, pentru ca si tu esti mult mai vorbaret si dornic de comunicare, si dai si peste persoane la fel de volubile si deschise la dialog. Fiecare are ceva de castigat de pe urma discutiilor care se leaga extrem de usor pe oriunde treci, ca atare spune ce ai de spus dar asculta si parerile altora. Va completati perfect unii pe altii, si, daca puneti cu totii cap la cap ideile vehiculate in aceste conversatii animate si interesante, s-ar putea naste un plan de care sa beneficieze si unii si altii cu succes. Nu face nimic singur, ci intinde o mana spre cooperare.

Taur

Timpul are o conotatie cu totul speciala acum pentru tine, deoarece simti, mai mult ca oricand, lentoarea cu care trec orele pe langa tine. Totul e cumplit de lung, minutele par ore si, cand te simti blocat intr-un punct morţ e si normal sa incepi sa vezi in jur numai semne rele. Linisteste-te, redu ritmul de inaintare spre ceea ce ti-ai propuş ba chiar ia-ti si o pauza de cateva zile, pentru ca acum nimic nu mai merge conform planurilor. Ai ceva de invatat din acest ritm extrem de lent de evolutie, semn ca lucrurile solide se cladesc mai greu. Noroc ca tu ai suficienta rabdare si tenacitate pentru a continua.

Gemeni

Ai mai multe drumuri de facut sau mai multe invitatii de onoraţ dar dintre ele totusi nu poti accepta decat o singura varianta, cea pe care o consideri cea mai importanta pentru sufletul tau. Ai fi fericit daca ai atinge mai multe destinatii in acelasi timp, dar azi vei reusi sa tragi o linie destul de ferma si, dintre atatea cai de merş sa te concentrezi asupra uneia singure, care iti va face placere. Vei alege si pentru familie, deopotriva, pentru ca ei te vor urma intru totul in alegerea facuta, ca atare spune tuturor ce ai decis!

Rac

Esti aproape de un prieten care trece prin momente dificile, mai ales in privinta banilor, dar noroc ca esti alaturi de el pentru a-l ajuta sa treaca peste acest impas. Esti omul care stie ce inseamna sa evaluezi totul prin prisma banilor, de aceea te pui in pielea celuilalt si iti dai seama prin ce trece cand rezervele sale financiare sunt atat de fragile. Il ajuti cum poti: cu un sprijin moral sau cu unul material, depinde care iti este tie la indemana, pentru ca vrei cu adevarat sa nu sufere.

Leu

Planurile pe care le ridici impreuna cu cei dragi se vad deja la orizonţ conturandu-se din ce in ce mai bine. Atat timp cat esti sustinut de ei, cat ai alaturi de tine oameni care pun umarul la succesul final, nu ai motive sa renunti la eforturile care se cer depuse. Vei ajunge cu brio la rezultatele scontate si toti veti beneficia de efectele lor palpabile. Daca ati construit acest plan impreuna, tot impreuna veti sarbatori victoria si veti culege roadele, deci luati-va fiecare in seama mai mult contributia.

Fecioara

Mintea ta merge brici, ideile vin pe banda rulanta si sunt bine argumentate logic, de parca le-ai citi din manual. Se stie ca esti o enciclopedie ambulanta care stie cate ceva din orice domeniu, dar azi dai o lectie de intelepciune prin solutii geniale la o problema dificila. Iti place sa afli tot ce misca in lumea asta si ai ocazia sa-ti largesti orizonturile prin informatii noi din domenii din care stiai ceva-ceva, dar acum le poti aprofunda. Pui mana pe carte, rasfoiesti internetul si pui intruna intrebari, pentru ca vrei sa stii mai mult.

 

De același autor

Related Articles