Nepoata vicepreședintelui UEFA a fost ucisă, deși se plătise răscumpărarea

157

Nepoata lui Angel Maria Villar, vicepreședinte UEFA și președinte al federației spaniole, a fost găsită moartă, deși familia plătise o parte din răscumpărarea cerută de răpitori, a anunțat ministerul spaniol de externe.

Maria Villar Galaz, 36 ani, a fost găsită fără viață într-un canal de ape reziduale, la două zile după ce fusese răpită, legată de mâini și picioare și cu un sac de plastic pe cap care i-a cauzat moartea prin asfixiere. Victima a fost răpită pe 13 septembrie după ce a luat un taxi într-un centru comercial din Santa Fe, în apropiere de sediul IMB Mexic, unde lucra. Răpitorii au forțat-o să retragă bani din contul său înainte de a solicita o răscumpărare familiei pentru punerea ei în libertate. O parte din bani au fost plătiți, dar corpul victimei a fost găsit la zi mai târziu.

Angel Maria Villar conduce federația spaniolă din 1988 și este membru al Comitetului Executiv al FIFA din 1998. După ce și-a anunțat candidatura la președinția UEFA, el a decis să se retragă din cursă înaintea alegerilor.

AGERPRES

Foto: elespanol.com