Vă mulţumim!

Se spune că lauda de sine, nu miroase bine. Se prea poate, dar atunci când trebuiesc spuse lucruri, nu poţi să taci. Au sosit audienţele. O nouă măsurătoare profesionistă, făcută de Asociaţia pentru Radio Audienţă, cei care măsoară în valuri succesive, toate posturile de radio din România, fie că sunt de stat ori private.

Pentru a treia oară, consecutiv, Radio România Reşiţa este lider de audienţă în zona de vest a ţării.

Prima oară, unii au spus că rezultatele sunt măsluite. A doua oară, că e o întâmplare. Acum oare ce pot să mai spună? Probabil nimic şi chiar am observat din partea competitorilor noştri, o recunoaştere tacită, semn că acest onorabil loc nu e obţinut din întâmplare.

Atunci când faci ceva cu pasiune este imposibil să nu reuşeşti să obţi un lucru bun. Pentru că acesta este cuvântul care caracterizează micuţa, dar inimoasa echipă Radio România Reşiţa: pasiunea. E drept, radioul are doar o mână de privilegiaţi, care se aud pe post. Sunt cei ce vă însoţesc pe unde herţiene din zori şi până târziu în noapte. Dar asta nu e totul. În spatele lor, eternii anonimi, sunt colegii care trudesc pentru culegerea şi redactarea ştirilor, care aleargă pe teren, prin deplasări, care muncesc şi la radio şi acasă, care prelucrează materiale şi montează ştirile şi emisiunile. Sunt băieţii din tehnic, ce ne permit să ne auzim, sunt rânduneii noştri care zboară cât e ziua de mare cu maşinile încolo şi-ncoace, fără odihnă, fără pauză de masă uneori, fără să spună am obosit. Mai sunt colegii din serviciul administrativ, contabilitate, fonotecă şi nu vreau să uit pe nimeni, pentru că o parte a meritatului loc unu în audienţe li se datorează şi lor. Spun o parte, pentru că meritul este în cea mai mare măsură al dumneavăastră, ascultătorii noştri fideli.

Ne-o dovedesc telefoanele pe care le daţi şi la emisiunile interactive, dar şi pentru a discuta cu fiecare în parte diversele probleme ce vă frământă, mesajele de pe reţelele de socializare, scrisorile şi e-maill-urile trimise.

În mare parte suntem aceeaşi. Aceaşi de anul trecut, de acum doi, trei sau patru ani. Între timp însă, am mai învăţat ceva, ceva ce ne-a unit şi ne dă putere şi speranţa că vom putea rămâne şi pe mai departe lideri de audienţă în acest colţ uitat de ţară: suntem o echipă.

Împreună suntem o echipă, noi şi dumneavoastră şi pentru acest lucru facem cu toţii o plecăciune şi vă spunem cu respect Vă mulţumim!

Echipa Radio România Reşiţa

Cele mai citite

Related Articles