Messi a dezvăluit de ce a ales să-și schimbe look-ul după Copa America

După dezamăgirea suferită la pierderea finalei Copei America în iunie cu Argentina, Lionel Messi a mărturisit, într-un interviu acordat unui canal de televiziune din ţara sa, că s-a vopsit blond pentru ”a o lua de la zero”.

”Mi-am schimbat look-ul pentru a o lua de la zero. Am vrut să o rup cu totul”, a declarat vedeta selecţionatei argentiniene şi a echipei FC Barcelona, la canalul Telefe. Adeptul tatuajelor, Messi arborase deja o nouă faţă lăsând să-i crească barba înainte de Copa America. Noua coafură datează de la sfârşitul lunii iulie.

În Argentina se spune că soţia sa, Antonella Roccuzzo, l-ar fi convins să-şi schimbe culoarea părului. Jenat de o pubalgie, Lionel Messi s-a întors la Barcelona şi nu va disputa meciulVenezuela – Argentina, programat marţi, în preliminariile CM 2018.

Joi, la revenirea în selecţionată, după ce la sfârşitul lui iunie luase hotărârea unei retrageri internaţionale, Messi a marcat golul victoriei împotriva Uruguayului (1-0), care a plasat Argentina în fruntea grupei de calificare ce adună 10 naţiuni sud-americane.

DigiSport

Cele mai citite

Related Articles