DNA verifică activitatea TVR

DNA a cerut documente de la Senat și de la Camera Deputaților în legătură cu achizițiile publice şi contractele comerciale din ultimii 10 ani ale TVR, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare. Potrivit acestora, au fost ridicate documente de la Televiziunea publică.

În virtutea transparenței pe care actuala conducere a TVR dorește să o promoveze în privința activității televiziunii publice, informăm atât publicul telespectator, cât și pe reprezentanții mass-media că Direcția Națională Anticorupție desfășoară zilele acestea în TVR o acțiune de verificare. Această acțiune vizează contracte comerciale din ultimii 10 ani. Conducerea TVR asigură tot suportul necesar pentru derularea verificărilor în bune condiții”, informează televiziunea publică.

S-a solicitat de către parchet posibilitatea de a intra în posesia unor copii ale rapoartelor întocmite de comisiile de anchetă privind activitatea SRTV în perioada 2005-2015, împreună cu documentele care au stat la baza acestor rapoarte. Dacă documentul nu are caracter clasificat îl înaintăm în această săptămână”, a spus vicepreședintele Senatului, Ioan Chelaru.

De același autor

Related Articles