Coloane de maşini la ieşirea din ţară: La punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad se aşteaptă chiar şi o oră şi jumătate

192

Coloane de maşini s-au format, vineri, la punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad, unde se aşteaptă chiar şi o oră şi jumătate pentru a ieşi din ţară, după ce mulţi români îşi încheie concediile şi se întorc la locurile de muncă din străinătate,transmite corespondentul MEDIAFAX.

Câteva sute de maşini aşteaptă să iasă din ţară prin punctul de trecere a frontierei Nădlac II, de pe autostrada Nădlac-Arad, deoarece mulţi români care muncesc în vestul Europei se întorc la locurile de muncă.

Poliţiştii de frontieră susţin că au luat măsuri speciale pentru a face faţă aglomeraţiei, iar vineri se lucrează pe şase benzi de ieşire din ţară.

Totodată, pe sensul de intrare în ţară nu este aglomeraţie, maşinile mici aşteptând circa 20 de minute.

Pentru evitarea aglomeraţiei, Poliţia de Frontieră Arad recomandă participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţa cu Ungaria.

În judeţul Arad sunt patru puncte auto de trecere a frontierei, la Nădlac pe DN7, la Nădlac pe autostradă, la Turnu şi Vărşand.

În judeţul Timiş se poate trece în Ungaria pe la Cenad, în judeţul Bihor pe la Salonta, Borş, Valea lui Mihai şi Săcuieni, iar în Satu Mare pe la Urziceni şi Petea.

Sursa: mediafax.ro