Manchester City – Steaua, astăzi de la ora 21:45

Steaua va disputa diseară, începând cu orele 21:45, al doilea meci contra lui Manchester City și vrea să iasă cu fruntea sus din play-off-ul Champions League. După dezastrul de la București, atunci când elevii lui Pep Guardiola s-au impus cu 5-0, Laurențiu Reghecampf a spus că echipa sa va juca altfel în Anglia.

Dincolo de aceste mici detalii, cel mai important lucru, din punct de vedere al echipei noastre, este acela că meciul de pe ”Etihad Stadium” poate fi ultimul pentru Nicușor Stanciu (23 de ani) în tricoul roș-albaștrilor. ”Decarul” vicecampioanei este dorit de o grupare din Premier League, care, potrivit lui Gigi Becali, trebuie să dea azi un răspuns dacă este de acord cu pretențiile bucureștenilor: 10 milioane de lire sterline.

Ilie Dumitrescu, expert Digi Sport, a dezvăluit, prezent n cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, că Stanciu este dorit de un club din Anglia, dar că nu este vorba despre Southampton.

”Nu este vorba despre niciun fond de investiții, este vorba despre un club din Anglia. Nu vă pot da detalii mai multe. Însă pot spune că nu este vorba despre Southampton și că este un club puternic din Premier League. Nici Tottenham nu este”, a spus Dumitrescu. Fostul mare atacant al Stelei a mai dezvăluit că a purtat, într-o seară, o discuție mai lungă prin telefon cu finanțatorul Stelei, atunci când a aflat și mai multe amănunte legate de acest posibil transfer.

Revenind la meciul din seara aceasta, Reghe nu-i va putea utiliza pe Boldrin, De Amorim și Tănase, care vor primi drept de joc pentru Steaua abia din faza grupelor, dar nici pe Pintilii, Toșca și Golubovic, toți accidentați.

ECHIPELE PROBABILE

Manchester City: Joe Hart – Sagna, Denayer, Otamendi, Clichy – Fernando, Delph – Navas, Yaya Toure, Nolito – Iheanacho
Antrenor: Pep Guardiola

Steaua: Fl. Niță – G. Enache, Tamaș, Mitrea, Momcilovic – Vl. Achim, Muniru – Ad. Popa, N. Stanciu, Hamroun – Al. Tudorie
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

ARBITRU: Pawel Gil

Asistenți: Piotr Sadczuk și Marcin Borkowski (toți din Polonia)

Sursa: DigiSport

Foto: Prosport

Cele mai citite

Related Articles