Tragedie în fotbalul polonez. Un jucător de 19 ani, înjunghiat mortal într-o încăierare de stradă

91

Tragedie în fotbalul din Polonia. Dominik Koszowski, un tânăr jucător de doar 19 ani, a fost înjunghiat mortal într-o încăierare de stradă petrecută foarte aproape de o gară.

În incident, a fost rănit şi tatăl fotbalistului care a evoluat pentru GKS Katowice, formaţie din liga a doua, încă de la vârsta de 9 ani.

Decesul lui Koszowski a fost confirmat de site-ul oficial al clubului la care a jucat timp de 10 ani.

Potrivit jastrzabpost.pl, Koszowski şi tatăl său se întorceau de la un restaurant în momentul în care au fost atacaţi de mai mulţi tineri.

Fotbalistul a fost înjunghiat de două ori în piept şi, deşi a ajuns rapid la spital, nu a mai putut fi salvat, susţine dziennikzachodni.pl.

Deocamdată, cea mai probabilă este varianta jafului, dar anchetatorii iau în calcul şi posibilitatea ca Dominik Koszowski să fi fost ucis de fanii unui club rival.

Până acum au fost arestate trei persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 20 de ani, susţine presa din Polonia.

Dominik Koszowski s-a despărţit GKS Katowice în această vară, când contractul său a ajuns la final. În comunicatul în care clubul anunţă decesul, se precizează că victima decis să renunţe la cariera de fotbalist, din cauza problemelor cu accidentările.

Foto: gkskatowice.eu

Sursa: digisport.ro