[FOTO] Locuitorii unui oraș irlandez au fost șocati după ce au văzut o mașină a poliției care urmărește o farfurie zburătoare

200

Locuitorii orasului Gorey din comitatul Wexford, Irlanda, au fost socati atunci când au vazut ca o masina a politiei urmareste o farfurie zburatoare, care circula pe o strada din oras. Vehiculul ciudat a fost vazut circulând într-un loc de joaca special amenajat pentru copii în orasul irlandez Gorey. Dupa o urmarire ca în filme, mai multi martori oculari au vazut cum masina politiei a tras pe dreapta farfuria zburatoare. Obiectul era, de fapţ opera artistului local Ali Kemal Ali, care a creat aceasta piesa unicat pentru un festival de arta. Ali Kemal a dezvaluit ca a convins politia sa se implice în scopul de a obtine sprijin si interes pentru un viitor spectacol cu tematica spatiala.

El a declarat ca politia a vazut partea amuzanta a solicitarii sale, iar o înregistrare video cu o masina a politiei care urmareste o farfurie zburatoare a fost vizualizata online de aproape un milion de persoane. “Le-a placut la nebunie. Ei au fost extraordinari. Cât de des mergi tu la o sectie de politie si soliciti asa ceva? Ei au vazut partea amuzanta”, a declarat Ali Kemal. Farfuria zburatoare creata de Ali Kemal Ali se deplaseaza pe doua scutere electrice si este dotata cu o lumina stroboscopica, fum de masina si laser.

Sursa: RADOR