Reşiţa nu mai e ce-a fost odată. Se înmulţesc bătăile de stradă

5273

Reşiţenii se încaieră din te miri ce. Fie că au ceva de împărţit, fie că se văd pentru prima dată, sar imediat la bătaie. De nenumărate ori poliţiştii au afirmat că oraşul este unul sigur şi situaţia infracţională nu ridică mari probleme. Totuşi, nu este prea sigur să te plimbi pe străzile municipiului. Cel puţin, luna august a fost încărcată de evenimente de natură penală, care au tulburat liniştea şi ordinea publică.

În această săptămână au fost trase focuri de armă pentru reţinerea mai multor hoţi, minori. Duminica trecută, poliţiştii au intervenit în Parcul Tricolorului la o bătaie generală între 5 persoane. Aseară, pe Aleea Dacia, o femeie a fost bătută măr de un şofer care s-a simţit „ofensat”. La Câlnic, părul se taie cu cuţitul. A făcut-o un bărbat supărat pe consoarta lui. În cartierul Stavila se iau la bătaie femeile de etnie romă, în urma unor certuri în familie. La Doman, scandalagii atacă cu parul şi ameninţă cu moartea. Ieri, în cartierul Mociur, o tânără a fost lovită cu palmele şi picioarele în repetate rânduri, atât la nivelul feţei cât şi în zona toracică, de o altă femeie, pe motiv că se plimba prin cartier cu concubinul său.

Nici oamenii legii nu scapă de furia unor reşiţeni săriţi de pe fix. Jandarmii au fost agresaţi cu parul în momentul în care au intervenit pentru a-l linişti pe un turbulent. Exemplele ar putea continua, dar nu vrem să vă speriem. Adevărul e că avem un oraş liniştit!

(Sebastian Dragomir)

1 COMENTARIU

  1. O solutie? Sa se introduca legi dure si pedepse aspre… si vom avea un Banat tipic Bavarez. Astfel lumea va imparti saluturi si zambete pe strada dar si respect.

Comentariile sunt închise.