Aglomerație mare în vămile din vestul țării

Punctele de trecere a frontierei cu Ungaria s-au aglomerat, în ultimele 24 de ore, pentru că mii de români care lucrează în străinătate vin în țară pentru a-și petrece vacanța. La Vama Nadlac II, pe autostrada A1, timpul de asteptare la intrarea în țară este de până la o oră, iar polițiștii de frontieră recomandă tranzitarea altor puncte, precum Nadlac I, Turnu și Vărșand, transmite News.ro.
Numărul celor care tranzitează frontiera cu Ungaria a crescut semnificativ aseară, când sute de autoturisme au ajuns la graniță pentru a intra în România, iar din cauza cozilor formate la PTF Nădlac II (Autostrada A1), s-a așteptat pana la 100 de minute pentru controlul documentelor. Duminica dimineața, la Nădlac II se așteaptă între 40 și 60 de minute pentru controlul documentelor la intrarea în țară, unde sunt deschise între șapte și zece artere, în funcție de fluxul de turiști.

Conform sursei citate, și pe sensul de ieșire din țară este mai aglomerat decât în perioadele obișnuite, pentru că mulți români pleacă în vacante în străinătate. La Nadlac II se lucrează, duminica, pe cinci artere de control de pe sensul de ieșire. PTF Nadlac II este cel mai aglomerat punct de tranzitare de la granita cu Ungaria. In ultimele două luni, pe aici au trecut 1.200.000 de persoane, în timp ce prin Bors (Bihor) au trecut 960.000 de persoane.

De același autor

Related Articles