[AUDIO-FOTO] Olimpici din toată țara în tabără la Râul Alb

678

79 de olimpici din toată ţara participă în aceste zile la o tabără școlară la Râul Alb, singura funcțională din Caraş-Severin.

Tabăra olimpicilor este organizată de Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Caraș-Severin și se adresează tinerilor din învăţământul preuniversitar cu rezultate deosebite la învăţătură. De la festivitatea de deschidere nu a lipsit primarul municipiului Reșița, Ioan Popa.

,,Încurajăm aceste acțiuni, care aduc împreună tinerii, sunt copii din toată țara și cred că este un lucru bun că fac schimb de experiență. Primăria Reșița încearcă să le fie alături, o să vedem în următoarea perioadă ce tabere avem și cum ne putem implica efectiv să sprijinim acești tineri’’-a declarat primarul Reșiței, Ioan Popa.

În tabără au ajuns astăzi, copii de toate vârstele cu rezultate deosebite la matematică, istorie, biologie, geografie dar și dans, participarea fiind gratuită.

,, Eu sunt premiant la matematică, sunt în clasa a IX-a la un liceu din Buzău și am venit să ne distrăm și să mergem în excursii’’-ne-a declarat un olimpic .

Direcția pentru Tineret și Sport Caraș-Severin va organiza începând cu 5 august o nouă ediție a taberei olimpicilor.

Andreea Lupșa

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.