Autorităţile în alertă: Doi deţinuţi au evadat din Penitenciarul Timişoara!

Alertă după ce doi deţinuţi de la Penitenciarul Timişoara au evadat. Este vorba de un tânăr de 25 de ani şi altul de 36 ani. Aceştia erau condamnaţi pentru furt, respectiv omor. Cei doi fugari erau la lucru în construcţii, în regim deschis şi nu erau supravegheaţi de angajaţi ai Penitenciarului. Gardienii au constatat că bărbaţii au dispărut de la locul unde munceau.

Evadatul în vârstă de 25 de ani se numeşte Gavril Bogdan, este din Şeica Mare, judeţul Sibiu, şi a fost închis un an şi opt luni pentru furt. Celălalt în vârstă de 36 de ani, se numeşte Iulko Zoltan, din Peregu Mare, judeţul Arad, închis şapte ani pentru omor, scrie pressalert.ro.

Oricine îi vede pe cei doi fugari este rugat să apeleze de urgenţă la 112. Poliţia îi caută în continuare, fiind instalate filtre speciale în acest sens.

”În vederea capturării deţinuţilor, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces – posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului unităţii, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Timişoara, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Timiş, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Timiş si Poliţia de Frontieră”, se arată în comunicatul semnat de Magdalena Radu, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

”De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului. În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinuţilor vă rugăm să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul de telefon 112. De asemenea, puteţi contacta Penitenciarul Timişoara la telefon: (0256) 200030”, se mai arată în text. Se specifică de asemenea şi semnalmentele celor doi evadaţi: GAVRIL BOGDAN – înălţime: 1,71 m, (ochi căprui, păr şaten închiş constituţie: atletică, purta pantalon trening gri cu verde. IULKO ZOLTAN – înălţime: 1,72 m (ochi albaştri, păr şaten, constituţie: atletică, tatuaje pe braţe, purta pantalon crem şi tricou roşu.

Cele mai citite

Related Articles