[AUDIO-FOTO] Întâlnire specială pentru mărșăluitorii din Caraş-Severin care vor participa la Jocurile Olimpice din Brazilia

126

La stadionul de atletism din cartierul Lunca Bârzavei a avut loc astăzi,  o întâlnire la care au luat  parte și cei doi mărșăluitori  Reșițeni, calificați la Jocurile Olimpice de la Rio. La intrarea pe stadion cei doi au fost întâmpinați de o surpriză: bannerele celor doi olimpici reșițeni erau așezate alături de un altul care aparține sulițașul Gheorghe Megelea, primul medaliat olimpic din atletismul masculin românesc.

Directorul general al Clubului Sportiv Municipal Reșița, Rusalin Fîc, a explicat ideea afișării acestor bannere:

Narcis Mihăilă s-a declarat pregătit atât din punct de vedere fizic cât și psihic și este încrezător că va obține rezultate cât mai bune:

”Domnul director ne-a spus că la întoarcerea din Portugalia, vom avea parte de o surpriză, dar nu știam despre ce este vorba. Am rămas plăcut surprinși și ne onorează faptul că suntem băgați în seamă. Îi încurajăm și noi și îi inspirăm pe alți sportivi, care vin din urmă”, a spus Marius Cocioran:

Acesta s-a declarat foarte mulțumit de cantonamentul efectuat în Portugalia, în ciudata condițiilor meteorologice  nefavorabile, dar asemănătoare cu cele de la Rio:

Reșițenii Marius Cocioran și Narcis Mihăilă au plecat astăzi la Snagov, unde se vor alătura celorlaţi componenţi ai lotului naţional. Cei doi alături de colega lor de club, Ana Rodean vor concura la Jocurile Olimpice, ambii în proba de 50 km.

Alexandru Galbenu