[VIDEO] Accident la câțiva metri de Carmen Iohannis! SPP-știi ei au parcat mașina neregulamentar

131

Un accident teribil s-a petrecut ieri, la Sibiu, chiar la câțiva metri de casa unde Carmen Iohannis se afla într-o vizită privată. O tânără în vârstă de aproximativ 18 ani a fost lovită în timp ce traversa pe strada Gheorghe Magheru.

Accidentul auto a avut loc marți după-amiază, în jurul orei 14.40, când o tânără de 18 ani, din localitatea sibiană Loamneș, nu s-a asigurat la traversarea străzii, scrie Ora de Sibiu. Aceasta a trecut prin fața unei ambulanțe parcate în care medicii acordau  primul ajutor unui copil, iar în momentul în care a ajuns la mijlocul străzii, o mașină condusă de un șofer de 61 de ani din Sibiu, a lovit-o în plin.

La fața locului a venit de urgență o altă ambulanță, iar până la sosirea acesteia fata primind ajutor de la un pieton. Adolescenta a fost transportată apoi de urgență la Spitalul Județean Sibiu pentru mai multe investigații medicale amănunțite.

Accidentul a avut loc vizavi de un imobil în care la ora respectivă se afla într-o vizită privată soția președintelui României. Carmen Iohannis a fost însoțită de agenți SPP, însă mașina cu care a venit aceasta nu a fost parcată regulamentar, incomodând traficul pe acea arteră.

De altfel, șoferul care a lovit adolescenta a fost nevoit să ocolească mașina SPP-ului și așa a ajuns mai aproape de axul drumului și nu a mai putut evita impactul cu tânăra ce traversa prin fața ambulanței.

Sursa: libertatea.ro