[VIDEO] Tupeu de tupeu. Vezi cum a fost pedepsit un şofer din Timişoara

1548

E suficient să te plimbi câteva ore prin Timișoara cu mașina și in mod cert iți vei pune mâinile in cap. Disciplina în trafic e marfă rară, iar tupeul la ordinea zilei.

Unii șoferi au impresia că strada le aparține și ii sfidează pe ceilalți conducatori auto care respecta regulile de circulație, nu trec pe roșu și nu fentează coloane.

Stă mărturie un film postat recent pe internet care surprinde în traficul din Timișoara din zona Pieței Badea Cârțan un șofer cu mult tupeu care merge pe linia continua, pe contrasens, paralel cu o coloana de mașini, apoi se bagă liniștit in fata ‘fraierilor’ ce așteapta în șir schimbarea culorii semaforului.

Nici nu are răbdare sa se facă roșu că inainteaza, iar la prima intersecția virează stanga. Se inscrie pe prima banda și iși dă seama că are mașini parcate în fată și trebuie să se inscrie pe următoarea bandă. Dar cum el este indeajuns de important să facă orice manevra, nu mai are răbdare să se asigure si țâșnește.

Tocmai șoferul care a surprins toate aceste scene in trafic, cu o camera video montată pe bord, decide să il pedepsească și nu-l lasă sa treacă pe banda a doua. Ba, il și apostrofează. Cum? Vedeți in video-ul de mai jos!

Sursa: opiniatimisoarei.ro

2 COMENTARII

  1. Ati retinut,nr de Hd,..da?Azi intrase unul cu o harca de BMW pisicuta,cu nr de AR,dinspre Republicii ,spre Catedrala,direct pe linia de tramvai.Pe bune,nu exista zi sa nu vad vreun: GJ,CS,HD,AR,care sa nu imi taie calea,sau sa nu faca vreo figura.asa ca adevaratii vinovati pentru magariile din trafic nu sunt timisoreni,asa cum sugerati…

  2. Nimic nou sub soare…se stie,nu e nici primul nici ultimul. Important e ca avem semafoare ,,inteligente “in oraș și pe caldura ăsta e o plăcere sa traversezi orașul cu mașina. Toată lumea e mulțumită, mai puțin primarul.El la ce semafoare așteaptă?

Comentariile sunt închise.