Au intrat în linie dreaptă pentru Rio. Mărșăluitorii reșițeni au încheiat cantonamentul din Portugalia

Mărşăluitorii reşiţeni se află în drum spre casă. Au încheiat astăzi stagiul de pregătire din Portugalia, efectuat înaintea participării la Jocurile Olimpice de la Rio. Timp de 25 de zile sportivii legitimaţi la CSM CS Universitatea Reşiţa s-au aflat în staţiunea Monte Gordo. Marius Cocioran şi Narcis Mihăilă s-au pregătit împreună cu Alin Ştirbu şi antrenorul Octavian Măzăran. Au intrat în linie dreaptă pentru cel mai important examen, participarea la Jocurile Olimpice de la Rio.

”Vreau să-mi felicit sportivii, pentru felul în care s-au dăruiţ au muncit şi şi-au realizat programul de pregătire”, ne-a declarat astăzi înainte de plecarea din Portugalia, antrenorul şi directorul CS Universitatea Reşiţa.

Sportivii: Marius Cocioran şi Narcis Mihăilă sunt calificaţi în proba de 50 km marş de la Jocurile Olimpice. În această seară este programată aterizarea pe aeroportul din Timişoara, după escală la Munchen. Luni şi marţi se vor afla la Reşiţa, iar miercuri vor pleca spre Snagov, unde se vor alătura celorlaţi componenţi ai lotului naţional. Plecarea spre Rio este programată pe întâi augusţ, iar în 19 august reşiţenii vor evolua la Jocurile Olimpice.

Cristina Corocan

De același autor

Related Articles