Comisia de apărare,ordine publică şi siguranţă naţională a Camerei Deputaţilor,solidară cu Franţa

Comisia pentru apărare,ordine publică şi siguranţă naţională condamnă violentul atac ce a lovit joi, 14 iulie, oraşul francez Nisa, soldat cu 84 de morţi şi peste o sută de răniţi.

“De ziua naţională a Franţei, o zi în care sunt celebrate libertatea, egalitatea şi fraternitatea, valori care au inspirat construcţia europeană sub îndemnul puternicei naţiuni franceze, un sângeros atac a lovit Nisa. Suntem solidari cu Franţa în acest moment dureros, considerând acest atac ca fiind îndreptat nu numai împotriva francezilor, ci împotriva întregii familii europene şi a aliaţilor săi.
Acest atac ne va face mai uniţi în lupta noastră împotriva urii, a extremismului şi a terorismului şi mai determinaţi în demersurile de securizare a teritoriilor naţionale prin politici de combatere a terorismului adaptate noilor realităţi.
Transmitem condoleanţe familiilor îndoliate şi gânduri de recuperare grabnică celor răniţi în acest violent atac”,se precizează în comunicatul semnat de Ion Mocioalcă,preşedintele Comisiei pentru Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala din Camera Deputatilor.

De același autor

Related Articles