Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu se bazează pe tineri

Nicolae Robu a fost desemnat președinte unic al PNL Timiș, în timp ce Dan Popa va avea funcția de prim-vicepreședinte. Decizia a fost luată de Biroul Permanent Naţional al PNL. Nicolae Robu a primit vestea la Singapore unde participă în această săptămână la întâlnirea primarilor din Asia. Primarul Timişoarei afirmă că numirea sa în funcţia de preşedinte unic se datorează rezultatelor de la alegerile locale.

„Toți cei care mă cunosc știu că eu sunt un om de echipă, un om neconflictual, străin de ceea ce se cheamă ranchiună, un om deschis spre oricine, pozitiv prin natura mea, corect și cinstit, dedicat interesului public, loial 100% PNL. Consecvent cu acest portret îmi voi exercita funcția de președinte unic al Filialei Timiș a PNL! O voi face în echipă cu colegul și prietenul meu Dan Popa, primvicepreşedinte coordonator, cu care am colaborat excelent și până acum, cu colegii primari, cu ceilalți colegi, cu funcții în partid sau simpli membri. Țin să o spun și cu acest prilej: voi pune mare bază pe tineri, așa cum am făcut-o și până acum! Nu numai la muncă, dar și la promovări! Unul din primele lucruri pe care le voi face va fi declanșarea unei ample campanii de revigorare a organizațiilor de tineret, în tot județul”.

Nicolae Robu a mai spus că egalitatea de șansă și de tratament și prevalența meritelor și merituoșilor vor fi valori fundamentale ale vieții interne a partidului.

(Sebastian Dragomir)

Cele mai citite

Related Articles