[AUDIO-FOTO] Protagoniştii filmului “Minte-mă frumos în Centrul Vechi” pe frecvenţa Radio România Reşiţa sâmbătă pe 02 iulie ora 15:15

Cinematograful Dacia Reşiţa a fost gazda  „ Zilelor filmului românesc”, iar miercuri, 22 iunie, de la ora 20:00 a avut loc  proiecţia filmului „ Minte-mă frumos în Centrul Vechi” eveniment la care au fost invitaţi de onoare: regizorul Iura Luncaşu și actorii Pavel Ulici și Alexandru Unguru.

Regizorul Iura Luncaşu este binecunoscut telespectatorilor români, deoarece a regizat şi telenovelele  “Numai iubirea”, “Inimă de ţigan”, “Regina”,”Pariu cu viaţa”, dar şi cinefililor,  pentru regia filmelor  “Tudo” şi “Minte-mă frumos în Centrul Vechi”.

Iura Luncaşu  alături de  actorii din rolurile principale: Pavel Ulici și Alexandru Unguru, prezenţi  în cadrul galei “Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, au fost şi oaspeţii radioului reşiţean, un frumos prilej de-a transmite tuturor ascultătorilor gândurile într-o emoţionantă mărturisire de suflet.

Impresionaţi de primirea făcută la Oraviţa, Caransebeş şi Reşiţa, cei trei artişti au plecat din Banatul de Munte cu dorinţa sinceră de-a reveni şi cu alte proiecte.

Să vezi-AUZIND, aceasta-i menirea radioului  şi din acest motiv  vă invit să ascultaţi sâmbătă 02 iulie, ora 15,15 a doua parte a emisiunii “Despre ele”, în cadrul căreia cei trei artişti, nu vor minţi deloc ascultătorii Radio România Reşiţa.

Emisiunea poate fi ascultată pe frecvenţa 105, 6 fm on air, sau pe http://radioresita.ro/, online , ori   pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteti asculta oricand si de oriunde Radio Resita.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles