[AUDIO] CSM Școlar Reșița este încrezătoare în meciul tur pentru promovarea în Liga a III-a.

Sâmbătă, 18 iunie sunt programate primele manşe ale barajelor de promovare în Liga a III-a de fotbal. CSM Școlar Reşiţa va juca barajul de promovare cu reprezentanta judeţului Mehedinţi, Pandurii Cerneţi. Leontin Doană, antrenorul reșițenilor este încrezător în echipa sa:

” Am luat câteva referințe despre echipa de la Cerneți. Sperăm ca la ora jocului să fim deasupra lor ca și formă, valoare este atât fizică cât și psihică și rezultatul jocului să fie în favoarea noastră.”

pandurii CernetiPandurii din Cerneți se află în fața celui de-al patrulea meci de baraj, cu CSM Școlar Reșița pentru promovarea în Liga a III-a de fotbal. Echipa, campioană a județului Mehedinți a pierdut toate meciurile de baraj precedente, disputate cu reprezentante ale județului Timiș.

Campioanele județelor Mehedinți și Caraș-Severin s-au întânit ultima dată în 2011, pe teren neutru, la Motru, când Gloria Reșița a dispus cu 1-0 de Dunărea Pristol. În dublă-manșă, cele două județe vecine mai jucaseră în 1996, când CS Termo Severin a eliminat Arsenal Reșița, după ce s-a impus cu 2-0 în Valea Domanului și cu 3-0 la malul Dunării.

Meciul tur va avea loc sâmbătă de la ora 18:00,pe stadionul din localitatea Șimian, iar returul este programat în data de 25 iunie.

sursa foto: site frf.ro

Alexandru Galbenu

Cele mai citite

Related Articles