[AUDIO] Distrugătorul de Nemulțumiri sau Făuritorul de Vise, în fiecare zi de luni a fiecărei săptămâni, prezent în Reșița

Motto:

”Tu însuți ești cel mai mare atu pe care îl ai. Pune-ți tot timpul, efortul și banii în antrenarea, îngrijirea și încurajarea celui mai important atu al tău.”

 

 

 

Luni 13 iunie, Reșița a fost gazda unui eveniment pe cât de deosebit, pe atât de important , pentru orașul de pe Bârzava și pentru toți iubitorii de frumos și sănătate din Banatul de Munte, fiindcă s-a  lansat cel mai nou proiect de înfrumusețare din țara noastră.

O nouă tehnică de înfrumuseţare  dotată  cu ajutorul celei mai bune și revoluționare tehnologii în modelare corporală, estetică si remodelare aplicabilă în orice zonă a corpului, ușor, fără durere, cu delicatețe și non-invaziv , începând cu zona bărbiei și a gâtului, precum și toate zonele cu probleme  ale corpului uman.

Medicul Alin Georgescu a prezentat auditoriului  noul său  proiect subliniind avantajele și menționând faptul că nu există efecte secundare periculoase, ci doar un confort personal și o permanentă  stare de bine și de confort.

Doctorul Alin Georgescu a precizat:

 

Dacă pui suflet în cee ace faci și ești între oameni, ei pot să aleagă. Eu invit, propun, arăt cu ce pot ajuta oamenii în general, pentru că trebuie să știți că mă ocup și de pacienți bărbați, e drept numeric mai puțindecât femeile, pentru că femeile se ocupă mai mult de ele . Eu vin cu o invitație,  arăt ceea  ce fac și vin la Reșița pentru că mi-s bănățean din Banatul de Munte. Tehnologia pe care am achiziționat-o de curând face lucruri spectaculoase și din acest motiv, noi în clinică îi spunem –Distrugătorul de Nemulțumiri sau Făuritorul de Vise, pentru că îți creează corpul așa cum îți place !

Doamnele prezente la eveniment și-au manifestat optimismul,dar și încântarea de-a avea în Reșița o astfel de oportunitate pentru întreținere și înfrumusețare!

Lăcrămioara Motecah ne-a declarant:

 

Impresionant și aproape incredibil prin rezultate, dar în același timp absolut credibil. Văzând-o pe doamna Laura Sgaverdea aici, nu mai am nici o îndoială și susțin că o femeie care arată bine, arată implicit că se respectă!

Prezentă la eveniment, Camelia Fodor a mărturisit:

În Reșița se pretează o astfel de inițiativă. Femeile mergeau până acum la Timișoara și de aceea sunt susținătoare și mă pot declara o viitoare clientă!

 

 Hair-stylista Florica Borca ne-a declarat în exclusivitate pentru Radio Reșița:

Este interesant și oportun pentru toate femeile, indiferent de vârstă. Este important de reținut că vine vara și toată lumea vrea să arate bine. Sunt mândră că am  reușit să am o colaborare cu domnul doctor Alin Georgescu, mai ales că a lucrat la noi , în Reșița, pe medicină internă și numai ideea că ești pe măna unui medic generalist care cunoaște orice părticică a corpului uman, îți dă un plus de siguranță și curaj de a încerca.!

Evenimentul s-a încheiat  cu promisiunea că “Distrugătorul de Nemulțumiri “sau “Făuritorul de Vise” , în fiecare zi de luni a fiecărei săptămâni, va fi  prezent în Reșița !

Epilog:

“Frumusețea personală este mult mai mare decat orice recomandare “– Aristotel

 

 

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles