[AUDIO-FOTO]Luptătoarea Diana Franț, legitimată la CSM Reșița și-a confirmat valoarea. Este campioană mondială!

UPDATE:

Diana Franț, legitimată la CSM Reșița a devenit campioană mondială la lupte pe plajă, întreceri desfășurate în Croația. A devenit pentru a doua oară cea mai bună luptătoare din lume, la categoria +70 kg. Reșițeanca a avut un parcurs perfect, în ciuda faptului că a luptat cu sportive, care au depășit 80 de kg:

”Am avut un parcurs excelent. Am reușit să-mi păstrez titlul de anul trecut la categoria +70 kg. Am fost puțin dezavantajă, deoarece unele dintre adversarele mele aveau și 80, 90 de kg, dar pentru mine n-a fost un obstacol și am reușit să înving. Am fost foarte concentrată, știind regulamentul încă de anul trecut (regulamentul de la lupte pe plajă diferă de cel de la lupte pe saltea). Specific faptul că Asociația Județeană de Lupte Caraș-Severin, antrenorul emerit Adrian Dacica și Clubul Sportiv Municipal Reșița au colaborat și au făcut posibilă deplasarea mea în Croația. Vreau să le mulțumesc pe această cale.”

În perioada următoare luptătoarea Diana Franț, urmează să stabilească împreună cu antrenorul ei, Adrian Dacica la ce competiții va mai lua parte în această vară.

——————-

Diana Franț, legitimată la CSM Reșița a devenit campioană mondială la lupte pe plajă, întreceri desfășurate în Croația

Luptătoarea Diana Franț, legitimată la CSM Reșița și-a confirmat valoarea. A devenit pentru a doua oară campioană mondială de lupte pe plajă. În competiția desfășurată, în Croația reșițeanca a avut un parcurs perfect. A intrat în posesia medaliei de aur și astfel, confirmă că nu întâmplător se află pe primul loc, în topul celor mai buni sportivi ai județului Caraș-Severin, în 2015. Realizarea sa este cu atât mai mare cu cât, Diana se află după concediul de maternitate. Revenim cu detalii.

sursa foto: federatiaromanalupte

Cristina Corocan

Cele mai citite

Related Articles