Adi Mutu a decis să pună capăt carierei de fobalist, în amicalul cu Georgia.

Adi Mutu se va retrage oficial din națională la amicalul cu Georgia.
Echipa națională de fotbal a României va disputa vineri, 3 iunie, ultimul amical, contra Georgiei, înainte de plecarea spre Franța pentru Campionatul European.Partida se va disputa pe ”Arena Națională”, de la ora 21:00.
Federația  Română de Fotbal a decis că acest amical să fie  unul în care Mutu să aibă ocazia de a se retrage oficial din prima reprezentativă și din cariera de fotbalist.
Înaintea partidei, ”Briliantul” va primi și un trofeu special din partea celor de la Federație, în timp ce pe cubul de pe plafonul arenei se vor derula imagini reprezentative din cariera fostului căpitan al tricolorilor, scrie DigiSport.
Adi Mutu în vârstă de 37 de ani este golgheterul all-time al echipei naţionale, unde a evoluat de 77 de ori  cu 35 de reuşite, fiind la egalitate cu Gică Hagi.
Fostul jucător de la FC Argeş, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul şi Pune City a revenit în această iarnă în Liga 1, la ASA Tg. Mureş, în speranţa că va prinde un loc în lotul pentru Euro. Nu a reuşit acest lucru, iar acum a decis să pună capăt carierei.

Cele mai citite

Related Articles