Radio Reşiţa nu este doar un radio! Este cel mai ascultat post din Banat!

Radio România Reşiţa este lider detaşat de audienţă în Banat, situându-se cu mult în faţa celorlalte posturi concurente.

DR-grafic

Radio România Reşiţa este de aproape 20 de ani alături de dumneavoastră, indiferent de momentul zilei, ori de câte ori aţi avut nevoie, la bine şi la rău. 24 din 24 de ore emite neîntrerupt pentru că “un om informat este un om puternic”… Iar datele de audienţă arată că şi dumneavoastră sunteţi alături de noi.

MS-grafic

Radio România Reşiţa a demonstrat că nu este doar un radio! Este sursa dumneavostră de informaţie şi cel care vă conectează cu realităţile din Banat!

Dacă mai era nevoie de o confirmare, Radio România Reşiţa este cel mai ascultat post din zona de vest. Practic rezultatele nu am făcut altceva decât să ne reconfirmăm poziţia de lider. Mai mult decât atât, numărul celor care aleg zilnic frecvenţa 105,6 FM a crescut cu peste 30% ajungând la 165.000.

Cu 16,3 în Daily Reach şi 19,1 în Market Share, cifre înregistrate pentru prima dată în istoria postului, am întrecut  radiouri precum Europa FM, Kiss FM sau Pro FM.

DR&MS-Val1-2016Managerul Radio România Reşiţa, Laura Sgaverdea:

Ne situăm în fruntea listei preferinţelor ascultătorilor de radio din regiunea Banat, astfel că înregistrăm un procent 19,1% în Market Share şi 16,3 procente în Daily Reach, detaşat faţă de celelalte posturi de radio cu care ne place, nu ne place ne aflăm într-o permanentă competiţie. Este dacă vreţi un rezultat care ne bucură nespus de mult având în vedere că vârsta ascultătorului de Radio România Reşiţa a întinerit, nivelul studiilor ascultătorilor a crescut, ceea ce ne face să ne gândim că direcţia pe care noi am apucat-o în urma cu ceva vreme este direcţia bună. Nu pot decât să mulţumesc echipei care zi de zi depune eforturi pentru a avea astfel de rezultate şi evident ascultătorilor care ne sunt alături în fiecare moment.

Radio România Reşiţa a luat fiinţă în toamna anului 1995, la iniţiativa unor tineri entuziaşti, după care a urmat o perioadă de muncă şi emoţii până când s-a auzit în eter prima voce, în luna iunie a anului 1996 şi… Radio Reşiţa a fost statuat ca post public local. Acela a fost punctul de plecare pentru a ceea ce avea să devină “Sunetul Banatului Montan”. Pe atunci frecvenţa era 102,5 MHz, după care în decembrie 2000 a fost schimbată în 105,6 MHz. La începutul anului 2004 Societatea Română de Radiodifuziune a hotărât acordarea titulului de post public regional.

 

De același autor

Related Articles