[AUDIO] Poftiți la Târgul Mare al Neuwerk-ului, la Bocșa!

Târgul Neuwerk-ului va fi organizat și în acest an. Sunt așteptate persoanele care doresc să cumpere, dar să şi vândă produse tradiționale din Banat.

Vor participa: producători locali, meșteri populari, crescători de păsări și animale, comercianți de semințe, ierbicide, flori sau răsaduri, utilaje agricole, vânzători de legume şi fructe.

Până acum, și-au anunțat prezența peste 10 meșteri populari și 20 de producători locali care vor avea de vânzare brânzeturi, produse din carne, dulciuri şi miere. Nu va lipsi tradiționala băutură a bănățenilor, țuica. Cei interesați să participe sunt așteptați în locația amenajată în spatele stației de benzină de pe DN 58D.

Toți ce doriți puteți găsi la acest târg” a declarat pentru Radio Reșița, Dan Liuț – unul dintre organizatorii evenimentului. De organizare s-au ocupat: Primăria orașului Bocșa, Casa Orășenească de Cultură și Serviciul Public de Gospodărie comunală. Autoritățile locale au primit sprijin și din partea Camerei Agricole a județului Caraș-Severin şi a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale.

(Andreea Lupşa)

De același autor

Related Articles