[FOTO] Au trecut de la miel la căprior. Poliţiştii nu au acceptat schimbarea de meniu

Doi timişeni au fost surprinşi de poliţişti în timp ce transportau un căprior, vânat ilegal pe raza localităţii Gotlob. Cei doi bărbaţi au fost opriţi în trafic, iar în maşina acestora oamenii legii au descoperit vânatul, dar şi armele folosite la săvârşirea infracţiunii. Ei sunt cercetaţi penal pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept şi braconaj cinegetic, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Ancuţa Morariu.

„Poliţiştii oraşului Sânnicolau Mare efectuează cercetări faţă de doi bărbaţi, de 34 şi 19 ani, bănuiţi de braconaj cinegetic. În fapt, la data de 03 mai a.c., cei doi ar fi fost depistaţi, pe raza localităţii Lovrin, în timp ce transportau cu un autoturism un animal vânat. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbaţii ar fi vânat, fără autorizaţie legală, un căprior pe fondul de vânătoare Gotlob, folosindu-se de o armă deţinută legal”.

Poliţiştii au ridicat arma de vânătoare, mai multe cartuşe, un cuţit şi animalul vânat. Cercetările sunt continuate de poliţişti Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

(Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles