[AUDIO] Meci important pentru Informatica Timișoara, în play offul Ligii I de fotbal în sală

Formația Informatica Timişoara susține astăzi al doilea meci din sfertul de finală al Ligii I de fotbal în sală, un meci contra formației CSMS Iași, pe care bănățenii trebuie neapărat să-l câștige. Timișorenii au pierdut surprinzător, în deplasare la CSMS Iași, cu 3-4. După înfrângerea de la Iași reșițeanul Robert Lupu, antrenorul echipei timișorene a vorbit despre atmosfera din sânul echipei ca fiind una destul de tensionată, dar motivantă în același timp:

”Foarte dificile se anunță se anunță partidele cu echipa din Iași. Se pare ca în primul meci am fost noi relaxați, am privit jocul de sus știind că avem un lot bun și că am încheiat sezonul regulat pe primul loc. Cei de la Iași și-au dorit victoria mai mult decât noi, au fost mai determinați și aceasta ne-a creat probleme. Dar aceasta este ca o ”palmă ” primită de noi și ne determină să fim mult mai concentrați. Meciul de joi este cel mai important, trebuie să-l câștigăm, dacă vom pierde vom fi eliminați din competiție”.

Cea de a doua întâlnire dintre Informatica Timișoara și CSMS Iași va avea loc joi, 28 aprilie, în sala Constantin Jude din orașul de pe Bega. Meciule este programat pentru ora 19.00. Și cea de a treia confruntare va avea loc vineri, 29 aprilie, tot la Timișoara.

Cristina Corocan

Cele mai citite

Related Articles