[AUDIO] HC Adrian Petrea Reșița-CSM București,o provocare pentru reșițeni să învingă deținătoarea Cupei României

Echipa de Handbal Club Adrian Petrea Reșița va evolua mâine pe teren propriu cu CSM București, în a doua partidă din prima fază a play offului Ligii Naționale masculine. Reșițenii au fost aproape de victorie, la câștigătoarea Cupei României, 30-29 s-au impus bucureșteni, săptămâna trecută.  Înaintea jocului de mâine antrenorul handbaliștilor reșițeni, Adrian Petrea a subliniat că:

”După meciul bun prestat la București, nu vrem decât să reușim să câștigăm meciul doi din prima fază a play offului. Pentru noi este o provocare ca să câștigăm contra echipei deținătoare a Cupei României. Toți jucătorii sunt apți fizic și abordăm meciul la victorie.Echipa din București este una puternică și are jucători de valoare. Este un club cu finanțare consistentă, dar CSM București nu este o echipă invincibilă. Sper ca vineri să fie ziua noastră și să ne adjudecăm victoria”.

În legătură cu susținerea publicului reșițean în meciul de mâine, Adrian Petrea a afirmat:

”Sunt sigur că publicul reșițean se va mobiliza pentru că avem mare nevoie de aportul suporterilor. Este o provocare și vor veni în număr cât mai mare la sală să ne susțină. Publicul reșițean știe foarte bine sloganul ”Noi suntem 8” și apreciem gestul fanilor de a fi al 8-lea jucător. Avem nevoie de suporteri la meciul acesta, să fie cât mai aproape de noi”.

Partida Adrian Petrea – CSM București va avea loc vineri,29 aprilie, la Reșița, de la ora 18.00.

Cristina Corocan

De același autor

Related Articles