Viitorul Constanța a mai pierdut un joc. Hagi a renunțat s-o mai pregătească!

Gheorghe Hagi a renunţat să o mai pregătească pe Viitorul în finalul sezonului, iar Cătălin Anghel a stat pe bancă la meciul cu Pandurii. Schimbarea nu a avut însă efectul scontat, iar gorjenii au câștigat cu 2-0.

Viitorul a început tare duelul de la Ovidiu. Răzvan Marin a şutat frumos, iar mingea respinsă de Stanca a fost reluată peste poartă de Pablo de Lucas. La poarta cealaltă, Răduţ n-a reuşit să îl surprindă pe Buzbuchi din colţul careului, scrie digi sport.

Pe finalul primei reprize, Nistor a ratat incredibil, din pasa lui Hora. La reluare, şase minute le-au trebuit gorjenilor să deschidă scorul. Hora a marcat, în premieră în acest sezon cu o lovitură de cap, din centrarea lui Unguruşan. A fost 2-0 pentru oaspeţi, în minutul 66. Hora i-a pasat spectaculos lui Nistor, care s-a distrat cu Buzbuchi şi a marcat. Pe final, Florin Tănase n-a nimerit poarta din careu, iar Viitorul – Pandurii s-a terminat 0-2.

Echipa antrenată de Edi Iordănescu revine pe podium în play-off, la opt puncte de liderul Astra şi două în spatele Stelei.

Sursa Foto: telegrafonline.ro

Cele mai citite

Related Articles