[EXCLUSIV] Atmosfera din cantonamentul lotului național de marș al României, pregătiri ce au loc în Portugalia

Atletul reșițean, Marius Cocioran se pregătește intens în această perioadă pentru a fi în formă maximă la Jocurile Olimpice de la Rio. De o săptămână se află în Portugalia, în stațiunea Monte Gordo unde împreună cu alți doi mărșăluitori legitimați la CS Universitatea Reșița –CSM Reșița se antrenează pentru Campionatele Mondiale pe echipe ce vor avea loc în luna mai la Roma. După antrenamentul de dimineață Marian Cocioran a vorbit în exclusivitate pentru Radio Reșița despre atmosfera din cantonamentul portughez:

” Atmosfera este una foarte bună aici și suntem încrezători că va ieși foarte bine. Iau concursul de la Roma ca pe o pregătire și îmi doresc să obțin un nou record national și să-mi ajut colegii să obțină și ei baremul pentru JO de la Rio”. Marius Cocioran este deja calificat la Jocurile Olimpice de la Rio, iar la Roma, în proba de 50 km marș, încă doi sportivi legitimați la Universitatea Reșița-CSM Reșița pot obține biletul pentru Brazilia: Narcis Mihăilă și Alin Știrbu. Aceștia sunt însoțiți la Monte Gordo în Portugalia de directorul CS Universitatea Reşiţa, prof. Octavian Măzăran, antrenorul mărșăluitorilor reșițeni.

Marius Cocioran își dorește să își îmbunătățească timpul în proba de 50 km marș, la care deține recordul României, obținut la Cupa Europei de anul trecut, de la Murcia din Spania. A trecut atunci, pe 17 mai, linia de sosire după trei ore, 55 de minute și 59 de secunde stabilind un record național și aducându-ne bucuria calificării pentru a doua oară la Jocurile Olimpice.

Cristina Corocan

De același autor

Related Articles