Prima serie de turişti au ajuns pe valea Cernei

Prima serie de turişti din acest an cu bilete de odihnă şi tratament acordate prin Ministerul Muncii  a început să vină în staţiunea Băile Herculane chiar în aceste zile, fiind cazaţi în cele trei unităţi turistice din staţiune care au obţinut  aceste locuri în urma licitaţiei pentru atribuirea acestora, la nivelul ministerului de resort. Unul dintre hotelurile care primesc aceşti turişti este Complexul Diana, unde sunt aşteptaţi să ajungă în această serie aproximativ 150 de turişti din întreaga ţară.

Fiind prima serie, turiştii sunt mai puţini, dar apoi vor veni mult mai mulţi!, ne-a declarat Angela Şovăgău – assistent manager.  Oaspeţii celei de-a doua serii, care va începe la mijlocul lunii aprilie, vor petrece pe Valea Cernei perioada sărbătorilor pascale, conducerile unităţilor de cazare pregătind pentru aceştia un program special de Paşti! Pe lângă procedurile medicale din bazele de tratament, turiştii îşi pot petrece timpul liber în locurile de recreere amenajate în apropierea hotelului sau se pot înscrie în excursiile organizate din staţiune spre diverse obiective turistice din Clisura Dunării, Valea Almăjului, Tg Jiu sau alte destinaţii turistice.

Sunt turiştii care au fost şi anii trecuţi şi au aşteptat să revină la noi, să poată beneficia de apele termale din staţiunea noastră, tratamentele care le sunt recomandate de către medici şi, bineînţeles, de ospitalitatea noastră!, ne-a mărturisit Angela Şovăgău. Ultima serie a turiştilor cu bilete acordate prin Ministerul Muncii va intra la data de 1 decembrie, iar sejurul va dura până la 17 decembrie 2016.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles