[FOTO] Ziua de doliu naţional afectează activitatea poliţiştilor

Campionatul intern de fotbal ce trebuia organizat astăzi la Reșița cu prilejul Zilei Poliției Române, a fost suspendat. Din cauza instituirii doliului național, au fost anulate și celelalte competiții sportive din județ. Ieri, însă, a fost mare agetaţie în sediul Poliţiei oraşului Băile Herculane. Acolo a răsunat glasul copiilor din ciclul primar de la Liceul Hercules din staţiune, care au fost oaspeţii poliţiştior la ZIUA PORŢILOR DESCHISE, prganizată cu prilejul Zilei Poliţiei Române. Copiii au vizitat birourile în care poliţiştii îşi desfăşoară activitatea, au cunoscut armamentul din dotarea poliţiştilor şi au fost amprentaţi. Turul sediului instituţiei s-a încheiat în biroul comandantului Poliţiei oraşului Băile Herculane, unde cei mici au fost răsplătiţi cu dulciuri, dar şi cu diplome.

“O mare bucurie pentru noi a fost această revenire a copiilor în sediul nostru, unde au putut remarca birourile noastre, activitatea noastră, armamentul şi tehnica amprentării pe le-am prezentat-o! A doua mare bucurie pe care am văzut-o pe faţa copiilor este faptul că le-am putut oferi şi în acest an diploma de POLIŢIST PENTRU O ZI şi, bineînţeles, diplome pentru membrii patrulei rutiere, cărora încă o dată vreau să le mulţumesc pentru activitatea lor în această perioadă! Totodată mulţumesc cadrelor didactice care s-au ocupat de această activitate şi sper ca şi anul viitor să o organizăm cel puţin la acelaşi nivel”, a declarat subcomisarul Radu Ştefan – comandantul Poliţiei oraşului Băile Heculane.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin spun că activităţile programate pentru mâine se vor desfăşura normal. Între orele 10.00 – 14.00, în Piaţa Tricolorului din Reşiţa va avea loc o expoziţie cu tehnica mijloacelor de mobilitate terestră şi 11 standuri de prezentare ale IPJ.

(Paul-Sever SMADU şi Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles