Previziunile astrale pentru 20 martie:

Conjunctia Venus-Neptun ar putea aduce in prim-plan talentele si manifestarile in domenii artistice.Totodata, este o zi de plutire, in care cuvintele cheie sunt imaginatie, idealism si confuzie. Astazi, simtul practic lipseste aproape cu desavarsire.

Horoscop 20 martie 2016 – Pesti

Cineva iti va propune o afacere din care este posibil sa iasa multi bani. Nu te lasa imediat tentat! Te vei impaca cu rudele si treceti la treaba, deoarece s-au anuntat musafiri multi de la mare distanta. Relatiile cu prietenii si cu partenerul de viata sunt excelente

Horoscop 20 martie 2016 – Berbec

In prima parte a zilei esti cam visator si ai tendinta sa ignori problemele importante pe care le aveti de rezolvat. Ai o stare de dezechilibru interior de care poti scapa doar daca te pui serios pe treaba. Muncesti mulþ in domenii diverse si vei avea parte de succesele sentimentale mult asteptate. Mare grija insa la probleme renale. Profita de ajutorul pe care vi-l ofera o persoana draga din familie!

Horoscop 20 martie 2016 – Taur

Treci printr-o perioada de mari schimbari. E timpul sa iti gasesti o persoana care sa accepte dorintele si asteptarile tale. Este foarte posibil sa rupi relatiile cu cineva important din viata ta. Sfaturile unei rude mai in varsta te vor ajuta sa eviti o problema financiara. Dupa-amiaza primesti in vizita prieteni de familie, in compania carora vei reusi sa te relaxezi.

Horoscop 20 martie 2016 – Gemeni

Nu reusesti sa comunici exact ce vrei, asa ca daca ai planuit o intalnire de afaceri sau orice alt tip de sedinta importanta. De altfel, nici deciziile pe plan financiar nu sunt indicate astazi. Vei avea de facut cateva drumuri si cumparaturi, dar banii cheltuiti vor reveni inapoi intr-o forma sau alta! Fii diplomat cu cei din jur.

Horoscop 20 martie 2016 – Rac

Vei fi laudat si poate chiar vei avea parte de un bonus sau o marire de salariu. Este posibila o revedere cu cineva pe care nu ai mai bazut de mult. Ai o zi foarte buna in special cand este vorba despre familie si camin – cei dragi iti pregatesc o surpriza. Chiar daca simti ca nu te mai ajungi cu banii, reusesti sa o scoti la capat pana la urma, ba chiar si sa faci planuri pentru viitor! Totusi, ar fi bine eviti speculatiile de orice fel.

Horoscop 20 martie 2016 – Leu

Este posibil ca o ruda (cel mai probabil femeie) sa afle ca este bolnava. Ai si tu grija de sanatatea ta si nu neglija odihna! Chiar daca te simti bine si ai un tonus bun, nu inseamna ca trebuie sa tragi de tine si sa te fortezi fizic. Esti foarte creativ si incepi o activitate noua. Ai toate sansele de reusita pe plan intelectual si sentimental.

Horoscop 20 martie 2016 – Fecioara

Mare atentie la conflictele care se pot naste cu partenerul, pentru ca nu ii faci pe plac! Tine cont de faptul ca uneori este nevoie sa faci si compromisuri. Incepi sa te descurci foarte bine in domenii noi, dar ai grija, ca este abia inceputul! Datorii din nou amanate… Fii prudent si ai grija sa nu faci promisiuni pe care nu esti sigur ca le vei putea respecta! Incearca sa te relaxezi cu unul dintre hobby-urile tale!

Horoscop 20 martie 2016 – Balanta

Vei avea parte de castiguri foarte mari in bani. In partea a doua a zilei, ai de luat o decizie importanta pe plan sentimental. Te poti baza pe intuitie. Spre seara, se anunta o petrecere aniversara, la care o sa fii “vedeta”. In viata ta au loc schimbari importante, care iti ofera multe satisfactii. Te descurci excelent pe plan profesional, datorita cunostintelor si farmecului de care dai dovada.

Horoscop 20 martie 2016 – Scorpion

Nu negliza relatiile cu persoana iubita! Daca simti ca relatia ta a devenit putin cam monotona, o buna solutie este o cina romantica. In partea a doua a zilei, s-ar putea sa faci cunostinta cu o personalitate din domeniul artelor, care va juca un rol important in cariera ta. Ai toate sansele sa va faceti remarcat prin talentul artistic. Faci rost de bani, numai ca totusi te vei certa, atat cu partenerul de viata, cat si cu familia.

Horoscop 20 martie 2016 – Sagetator

Cel mai bine ar fi sa te inarmezi cu multa rabdare, pentru ca rudele te vor solicita nervos. Esti senzual, incarcat de energie si gata oricand sa mai faci un drum cu prietenii la distractie. Nu ai nici un moment de relaxare, dar imaginatia si ingeniozitatea te ajuta sa duci totul la bun sfarsit. Azi vei avea mari realizari pe plan financiar.

Horoscop 20 martie 2016 – Capricorn

Chiar daca nu este vorba de adevarate certuri conjugale, asteapta-te la schimbari radicale in familie. Vei termina activitatile in timp util, ai ragaz sa-i ajuti pe cei din jur si sa te… plictisesti. Ai sanse de reusita in tot ce faci azi. Este un moment excelent pentru a sustine examene, lucrari artistice si proiecte. Ar fi bine sa acorzi mai multa atentie problemelor cu care se confrunta membrii mai tineri ai familiei.

Horoscop 20 martie 2016 – Varsator

Nu te incurca in detalii “minore” si renunta la tot ce este de prisos. Vei dedica ziua curateniei de sezon. Apar probleme de sanatate – seniorii trebuie sa se fereasca de umezeala, iar juniorii, de vant! Daca reusiti sa pui la lucru imaginatia si inventivitatea, vei face rost de o suma de bani necesara pentru planurile tale.