Previziunile astrale pentru 13 martie:

Sextilul Soarelui cu Luna sporeste creativitatea si favorizeaza imaginatia creatoare. Este momentul sa va puneti in valoare talentele artistice de care dispuneti. Intr-o astfel de zi nu este indicat sa luati decizii importante, mai ales in domeniul financiar.

Horoscop 13 martie 2016- Pesti

Daca nu pui mana chiar acum pe sansa care ti se ofera, vei regreta mai apoi ca ti-ai taiat singur elanul care te-a cuprins initial. E o chestiune de noroc, maine nu va mai trece pe aici. Poate ti-e frica sa incerci, sa risti, sa profiti de ocazie, dar daca iti reprimi dorinta, nu vei mai avea parte de aceleasi auspicii norocoase altadata. Trebuie sa fii pe faza, spontan in reactii si raspunsuri, sa nu ceri timp de gandire si nici sa cauti scuze din comoditate, deoarece e un moment unic ce trebuie folosit pe loc. Te vei felicita singur ca ai fost atat de iute cand ai spus da, ca atare ia taurul de coarne si profita de rarisima – sau chiar unica – ocazie care se iveste

Horoscop 13 martie 2016 – Berbec

O vreme ai stat pe margine asteptand nici tu nu stii ce anume, dar azi iei taurul de coarne si faci un mare salt inainte, iesind din zona de confort. Nu trebuie sa astepti pasiv sa se intample o minune, ci succesul depinde numai de propria ta vointa. Depaseste-ti propriile temeri, limite, incertitudini si fa un pas in fata, pentru ca primul pas e cel mai greu, dupa el vine o intreaga poveste. Este un moment excelent sa-ti pui vointa la treaba, pentru ca nu asteptarea cuminte de pe margine e solutia in situatia de fata. De tine depinde sa dai startul curajos intr-o noua aventura, chiar daca nu e deloc una simpla.

Horoscop 13 martie 2016 – Taur

Lasa-ti inima sa respire din nou, pentru ca ai tinut-o inchisa intr-o zona obositoare care a lasat urme asupra ta. E momentul sa te descatusezi de emotiile negative in care ai stat captiv de buna voie, desi ai fi putut lupta cu aceste stari nefaste. Lupta cu depresia, cu tristetea, cu senzatia ca nimeni nu te iubeste, pentru ca te inseli! E doar un moment mai sensibil pentru inima ta, si pentru ca orizonturile sunt innegurate, ai tendinta de a le privi pe toate cu un ton mai pesimist. Cineva drag este alaturi de tine pentru a-ti distrage atentia de la ceea ce te apasa, totul e sa-l lasi sa te ajute.

Horoscop 13 martie 2016 – Gemeni

Ai impresia ca lumea nu te intelege corect, desi faci eforturi mari pentru a-ti exprima punctul de vedere cu luciditate. Nu e o chestiune de perceptie a informatie, ci de receptare a emotiilor, pentru ca nici tu nu le transmiti in cea mai clara forma, dar nici ei nu fac nimic sa-si deschida inima mai larg ca sa le primeasca. Nu te astepta nici la semnale prea vii de afectiune, nici la vorbe prea calde, pentru ca azi fiecare e concentrata pe propriile probleme, fara sa acorde atentie celor din jur. Mai degraba tu reusesti sa te apleci asupra nevoilor altora, decat sa incerce vreunul din preajma ta sa te asculte cu inima.

Horoscop 13 martie 2016 – Rac

Treci printr-un moment in care trebuie sa arati cat de puternic esti, cat de pregatit esti in fata unei noi provocari, cat de serios privesti lucrurile. Nu e cazul sa fii sensibil, sa te temi de ceea ce urmeaza, sa te lasi condus sau intimidat de altii aparent mai puternici, ci e momentul tau de maxima luciditate si de curaj in care iti poti demonstra suprematia. Esti cel mai bun, nu ai motive sa te indoiesti de acest adevar, deci rupe orice bariere care te mai tin pe loc si fa un pas in fata tuturor cu incredere. Esti stapan pe situatie, detii toate informatiile de care ai nevoie in acest sens, dar iti mai trebuie doar un strop de tupeu ca sa te pui si mai mult in valoare.

Horoscop 13 martie 2016 – Leu

Pentru a echilibra o situatie tulburata, e bine sa incepi cu lucrurile marunte, sa nu te concentrezi direct la cele mai complicate probleme. Le vei rezolva si pe ele, dar mai intai ai starea potrivita pentru a te ocupa de maruntisuri, de fleacuri, de detaliile aparent nesemnificative, dar care te tin pe loc. Sunt multe si marunte, ca atare apleaca-te asupra lor, una cate una, pas cu pas, si daca reusesti sa stergi de pe lista, dintr-un foc, mai multe astfel de puncte minore, ai sa vezi ca cele care raman par dintr-o data mult mai putine si mai usoare. Scapa deci cat mai repede de chestiunile aparent banale.

Horoscop 13 martie 2016 – Fecioara

Faci unele comparatii nepotrivite, caci, in loc sa vezi ce ai TU in plus fata de altii, ai tendinta de a-ti vedea doar punctele lipsa. Nu e abordarea cea mai buna in cazul de fata, pentru ca daca incepi sa faci o lista cu ce-ti lipseste, o sa pierzi din vedere comorile imense cu care esti inzestrat. Lasa deoparte astfel de comparatii: ca acela e mai bogat, sau mai fericit, sau mai sanatos, sau mai frumos… Nu ai de ce sa te uiti in curtea vecina, cand ai si tu cu ce te mandri in propria ta curte. Fiecare, in fond, e cu norocul sau pe aceasta lume, cu ceea ce stie mai bine, deci bucura-te ca esti perfect asa cum esti!

Horoscop 13 martie 2016 – Balanta

Privesti deja spre capatul unui proiect la care iti aduci contributia cu multa pasiune si parca intrevezi deja rezultatele promitatoare. Esti din ce in ce mai motivat sa grabesti pasul acum, spre final de capitol, pentru ca ai ambitii mari si vrei ca totul sa iasa perfect! Esti pe drumul cel bun spre un succes total si esti mandru de ceea ce cladesti prin forte proprii, dar ai grija sa nu scazi ritmul tocmai acum, pe ultima suta de metri. Nu fi inca atat de sigur pe succes, pana ce nu pui si ultimul punct la aceasta actiune. Deocamdata merge bine, dar pentru ca te bazezi deja pe reusita, daca scapi ceva din vedere tocmai acum?

Horoscop 13 martie 2016 – Scorpion

Esti obosit si, pentru ca iti lipseste energia, ai tendinta de a la vedea pe toate ca pe niste poveri imposibil de dus in spate. Nu lua decizii cand esti intr-o astfel de stare, pentru ca ar gravita in jurul ideii de abandon sau de esec, or tu esti un luptator prin definitie. Mai bine iei o pauza pana-ti reincarci bateriile si apoi esti pregatit sa faci schimbarile care se cer. Daca le-ai face acum, nu ar iesi la nivelul asteptarilor tale sau ale celor din jur, ca atare amana si tu cumva eventualele confruntari dificile sau importante pentru reputatia ta. Azi esti prea negativist, prea pesimist, si il iei pe nu pot in brate.

Horoscop 13 martie 2016 – Sagetator

Spui prea repede imposibil, chiar si fara a incerca sa faci acel lucru care ti se cere acum. Esti intr-un moment ceva mai comod in care nu ai chef de nimic obositor, de aceea refuzi orice invitatie de a participa la o activitate solicitanta. Pacat, ratezi niste rezultate demne de lauda! Ba chiar atunci cand ai mai putina tragere de inima catre ceva, roadele pot fi si mai bune, tocmai pentru ca ti-ai pus ambitia la contributie si ai depasit lenea initiala. Orice ti s-ar cere si, din lene, spui nu, s-ar putea sa fie exact ceea ce ti-ar fi oferit cele mai mari motive de satisfactie, deci ce-ar fi sa lupti cu aceasta confortabila comoditate care te copleseste? Ridica-te si lupta!

Horoscop 13 martie 2016- Capricorn

Nedreptatea unora te transforma intr-un militant fervent pentru a demonstra care e realitatea. Nu suporti sa-i vezi pe altii ca obtin ceva fara sa merite sau ca sunt apreciati pentru munca altora, mai ales ca tu cunosti adevarul, dar nu poti doar sa spui, ci sa si dovedesti! Lupta sa scoti la iveala adevarul pe cele mai corecte cai si nu te lasa pana ce nu obtii victoria cinstita in situatia de fata. Oameni care mint, care inseala, care calca stramb vor exista intotdeauna, nu-i poti tu elimina si nici schimba in bine, dar nu trebuie sa-i tolerezi in preajma ta. Daca iubesti adevarul, scoate-l la lumina prin orice mijloace!

Horoscop 13 martie 2016- Varsator

Ca sa remediezi o problema pe care o tot cari dupa tine de ceva vreme, ar trebui sa te intorci cumva direct la sursa care a generat situatia. Azi ai ocazia de a te intoarce inapoi, la primul pas al acelei actiuni care nu pare sa mai evolueze. E sansa ta de a repara decizia luata atunci, la start si o mai iei o data de la capat. Fii multumit ca ai aceasta sansa, caci nu intotdeauna ti se ofera prilejul de a reporni totul inca o data. Daca prima oara nu a mers bine, acum lucrurile ar putea cunoaste alt elan, alt sens, alti sorti de izbanda, ca atare nu ezita sa te intorci de unde ai plecat candva.