[AUDIO] Miniaturile Mars, retrase de pe rafturi, în Caraş-Severin

Inspectorii Direcţiei sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor au retras mai multe tipuri de ciocolată distribuite de către Mars România de la câţiva agenţi economici din Caraş-Severin în urma unei notificări de alertă emisă la nivel naţional. Produsele care au fost retrase din galantare sunt din gama miniaturilor de 8 grame de Snickers, Mars şi Milky Way, multipack 4×50 de grame Snickers şi Mars, respectiv Celebrations 220 de grame şi 400 de grame fabricate în Olanda, spune Pavel Borchescu – purtătorul de cuvânt al DSVSA. Toate celelalte tipuri de ciocolată distribuite de Mars România sunt în continuare disponibile pentru achiziţie şi sigure pentru consum, potrivit DSVSA Caraş-Severin:

Compania americană Mars a anunţat marţi, 23 februarie o retragere masivă de batoane Mars şi Snickers din 55 de ţări, după s-au găsit bucăţi de plastic într-un produs al unei fabrici din Olanda.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DSVSA Caraş-Severin, Pavel Borchescu, controale s-au desfăşurat şi în rândul comercianţilor de citrice, în urma unei suspiciuni, care însă nu s-a confirmat, nefiind niciun pericol în ceea ce priveşte desfacerea pe piaţa din Caraş-Severin a fructelor exotice.

(Hardy Cvoica)

Cele mai citite

Related Articles