Moarte suspectă la Deva. O tânara de 26 de ani, din judeţul Alba, a fost gasită fără suflare,  în spatele unui supermarket din zona gării. Pe trupul său nu au fost descoperite urme vizibile de violenţă.

Trupul femeii a fost găsit ieri dimineaţă, iar niciunul dintre cei care îşi fac veacul prin zona gării nu o cunosc pe tânară. Imaginea era una macabra: corpul fara viaţă era întins pe spate, peste o geacă groasă, iar femeia era îmbracată doar cu o bluză, ce era ridicata, şi cu o pereche de pantaloni, lasaţi puţin în jos.

Potrivit specialiştilor, probabil că tânara să fi murit din cauza frigului. „Am fost solicitaţi pentru o persoana gasită decedată. S-a constatat decesul, întrucât prezenta semnele morţii evidente, nu avea activitate cardiaca. Cadavrul nu prezentă leziuni evidente sau sângerări. Era decedaăa de aproximativ două ore”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara. Poliţiştii au deschis o anchetă, dar din primele date nu exista suspiciuni de comitere a unei crime. „Trupul femeii a fost găsit de o angajată a CFR. Medicina legala va stabili cauza morţii, dar din primele date nu există suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale. Însa, medicii legişti vor stabili asta cu exactitate, în urma necropsiei”, a declarat Bogdan Niţu, purtator de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Sursă: Glasul Hunedoarei

Daiana Rosca