Circulaţia rutieră în Clisura Dunării a fost reluată, fără nicio restricţie

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă participanţii la trafic că, începând de astăzi pe DN 57, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii normale de trafic, pe ambele sensuri, fără nicio restricţie. În zona amintită, între localităţile Sviniţa şi Berzasca a fost închis traficul în urmă căderilor de pietre.

Circulaţia a fost închisă începând cu data de 16 ianuarie. În această perioadă, de pe partea carosabilă a fost dislocată o cantitate de 15.300 mc de material pietroş operaţiune care a făcut posibilă deschiderea în totalitate a circulaţiei rutiere. În continuare, în zonă se desfăşoară lucrări de înlăturare a materialului pietros de la baza taluzului şi de eliminare a formaţiunilor stâncoase care prezintă pericol de desprindere de pe versantul din vecinătatea drumului naţional, a declarat directorul regional, ing. Horaţiu Simion.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale aflate în administrarea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara pot fi obţinute de la dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620, precum şi la dispeceratul C.N.A.D.N.R., la numerele de telefon 021/264.33.33, 021/9360 sau accesând pagina de internet: www.cnadnr.ro.

Cele mai citite

Related Articles