Magazin virtual pentru firmele din zona transfrontalieră România-Serbia

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş continuă înscrierea firmelor bănățene în magazinul virtual, dezvoltat în cadrul proiectului Made in Banat.

Magazinul virtual vizează exclusiv firmele care activează în zona transfrontalieră România-Serbia. Platforma electronică funcționează ca un mall cu mai multe magazine, fiecare având posibilitatea de promovare a mai multor produse și servicii cât și de vânzare on-line. Cu toate acestea, doar 50 de firme s-au înscris, în ultimele 10 luni, în acest magazin virtual. Firmele interesate se pot înscrie direct pe site-ul www.banatmall.ro, urmând ca apoi să beneficieze de tutoriat şi suport tehnic gratuit din partea CCIAT.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş estima, odată cu lansarea proiectului, ca 900 de firme să fie dornice să se înscrie, gratuit, în aceast magazin virtual.

În contextul economic actual, relansarea şi dezvoltarea industriei de ambele părţi ale frontierei reprezintă nu numai o necesitate obiectivă dar şi o condiţie importantă, atât pentru România în vederea consolidării poziţiei sale pe piaţa unică europeană cât şi pentru Serbia în vederea apropiatei integrări în Uniunea Europeană.

(Sebastian Dragomir)

Cele mai citite

Related Articles