Jose Mourinho a fost amendat

Jose MourinhoTehnicianul echipei Chelsea, Jose Mourinho, a fost penalizat cu 8.000 de lire sterline pentru comportament necorespunzător la meciul de sâmbăta trecută, cu formaţia Cardiff City, scor 4-1, în campionatul Angliei, informează site-ul oficial al federaţiei engleze (FA).

“Jose Mourinho a fost amendat cu 8.000 de lire sterline după ce a recunoscut că a încălcat regulamentul şi că a avut un comportament recorespunzător în minutul 69 sau în acea perioadă, la meciul cu Cardiff City, din 19 octombrie. Amenda reprezintă sancţiunea standard pentru astfel de încălcări ale regulamentului”, se arată pe site-ul FA.

Jose Mourinho a fost acuzat de comportament necorespunzător de către FA, după ce portughezul a fost trimis în tribună de arbitru în minutul 70 al meciului cu Cardiff, pentru proteste. Tehnicianul gazdelor îi acuza pe jucătorii formaţiei galeze că trag de timp.

Portughezul a explicat, după meci, de ce a protestat: “De fiecare dată când mingea ieşea în aut şi adversarii ar fi trebuit să o repună în joc treceau în medie 21,5 secunde. Este o risipă de bani. Dacă multiplici cu numărul de situaţii în care meciul a fost oprit, realizezi că spectatorii au plătit pentru 90 de minute şi au văzut fotbal 55 sau 60 de minute. Pentru mine, acest lucru este neregulamentar”.

Chelsea este adversara echipei Steaua în grupa E a Ligii Campionilor.Sursa:Mediafax

De același autor

Related Articles