Persoana care a ameninţat cu moartea familia poliţistului reşiţean a fost prinsă

Poliţiştii din Caraş-Severin, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, au  depistat persoana care a ameninţat familia poliţistului Mihail Octavian Munteanu. Oamenii legii nu au dat prea multe informaţii legate de acest caz, înregistrat în premieră în Caraş-Severin. Opiniei publice nu i-au fost divulgate date despre identitatea autorului, dacă are sau nu, legături personale cu agentul şef adjunct sau cu soţia acestuia sau dacă în momentul de faţă este reţinut. Cert este doar că cel care a trimis mesajul ameninţător a fost identificat, spune purtătorul de cuvânt al IPJ, Cecilia Dăneţ: „poliţistului şi soţiei acestuia le-a fost adusă la cunoştinţă identitatea persoanei în cauză, însă, până în prezent, nu au formulat plângere penală. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare”.

Poliţiştii n-au dat explicaţii nici în legătură motivele care au dus la anularea conferinţei de presă de astăzi şi nici dacă există un conflict deschis între membrii sindicatelor din Poliţie şi conducerea IPJ. Există suspiciuni că ameninţarea a survenit ca urmare a faptului că agentul şef adjunct Mihail Octavian Munteanu este vicepreşedinte al biroului judeţean al Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie şi, de nenumărate ori, a vorbit despre deficienţele din sistem.

În urma informaţiilor difuzate de postul nostru de radio am primit un răspuns din partea poliţistului Mihail Octavian Munteanu:

“În data de 03.02.2015, impreună cu soţia am trimis în jurul orei 14.33, plângerea penală împotriva AN pentru ameninţtare la PARCHET! Este înregistrat dosarul cu numărul 364/P/04.02.2016, această dată fiind cea de ajungere la politie. In continuare ne mentinem plângerea împotriva persoanei care a adresat ameninţarea. MULTUMESC MULT şi mă bucură interesul dumneavoastră cu privire la clipele de groază prin care am trecut. Totodată mulţumesc tuturor celor care m-au încurajat şi au empatizat cu familia mea. Ştiu că poliţiştii nu prea sunt iubiţi de societate! Tocmai de aceea am rămas surprins de sutele de mesaje ! Dar vorba aceea care umblă pe internet: ,, NU ITI PLAC POLITISTII!. Când ai nevoie cheamă un MANELISŢ COCALAR”, asta ca să ne mai destindem după stres.

(Sebastian Dragomir)

Cele mai citite

Related Articles