Pericol de explozie la Timişoara. O maşină a rupt o ţeavă de gaz, iar o femeie a ajuns la spital

Şoferul unui BMW a pierdut controlul volanului, pe Calea Lugojului din Timişoara, şi a ajuns pe trotuar, lovind gardul unei case şi spărgând o ţeavă de gaz. În urma impactului, o femeie a fost rănită şi transportată la spital.

Conform portalului tion.ro, din primele informaţii obţinute la faţa locului, bărbatul venea din Germania, însă, din cauza oboselii, susţine acesta, dar şi probabil din cauza vitezei prea mari pentru carosabilul denivelat din zonă, a pierdut controlul volanului şi a derapat pe şoseaua umedă, intrând cu maşina pe trotuar, între un stâlp şi gardul unei case.

Impactul a fost destul de puternic, autoturismul BMW fiind avariat serios. O pasageră care se afla în interior a fost rănită şi a rămas încarcerată în maşină, fiind scoasă de trecători.

Şoferul a reuşit să spargă şi o ţeavă de gaz, iar locatarii casei în a cărui gard a intrat s-au panicat şi, susţin martorii, au fugit pe geam în fundul curţii.

Din fericire, nu a izbucnit niciun incendiu, iar pompierii şi angajaţii E.ON sosiţi la faţa locului au luat primele măsuri pentru a evita un dezastru.

Poliţiştii au început cercetările şi vor stabili cu exactitate circumstanţele producerii accidentului.

Foto: tion.ro

De același autor

Related Articles